Alıntı Sebastian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben sizi anti xxx ci birisi olarak düşündüm ama siz hiç birşey bilmiyorsunuz.
Hakaret babında anlamayın. Fotoğraf çekmeyi benden bile iyi biliyor olabilirsiniz. İşinizde çok iyi olabilirsiniz. Zibilmilyon tane konuda çok iyi olabilirisiniz ama belli ki kameralar hakkında hiç birşey bilmiyorsunuz.

Günümüzde dijital platformlarda fotoğraf için inceleme mi yok?
Yahu adam fotoğraf makinesini söküyor içinde kullanılan vidanın metrik kaç olduğunu listeliyor.
Yani o kamera iyi, şu kamera kötü, o lens güzel, bu lens tırt incelemerini geçtim.
İstemediğiniz kadar çok inceleme var. İster yazı, ister video, isteyene podcast bile var.
Geçen bir tane podcast gördüm 580. bölümü yayınlamışlar. 580 tane ortalama 1 saatlik ses kaydı hepsi fotoğrafçılık üzerine. İçeriğini bilmiyorum belki boş konuşuyorlardır ama 580 tane konuşmuş adamlar.

Yani ben çok araştırdım ama belki elime oturur, serçe parmağım boşta kalmaz yada onlar 350 foto diyor ama belki ben 500 çekerim diye hesap ettim demeyin bana.
A7ii keskin değilmiş, A7ii nin videosu DSLR lardan iyiymiş. Çok komik laflar bunlar.

Dediğim gibi bir çok konuda çok iyi olabilirsiniz, en iyisi olabilirsiniz ama kamera konusunda en ufak bilginiz yok.


Not: Bu mesajın tüm içeriği size hakaret gibi görünebilir. Ben sizi tanımıyorum, siz beni tanımıyorsunuz. Şahsınıza en ufak garezim yok. Ben size yolu gösterdim. Hiç birşey bilmiyorsunuz. Öğrenmek yada öğrenmemek size kalmış.
Şimdi insanlar forumlara ÖĞRENMEK için yada ÖĞRETMEK için bişey yazar (ki siz bundanda şimdi bişey çıkarırsınız) ben öğrenmek için yazdım. Size göre bişey bilmiyorum ya bununla gurur duyuyorum. Doğru ben vidasına kadar inceleme fırsat bulmadım. Fotoğrafın fotoğraf kısmıyla ilgilendiğim için ki asıl iş burdadır diye düşünüyorum. Ben sizin sivri dilinize hitaben saygı çerçevesinden çıkmadan yazdıkca siz pozisyonununuzu değiştiyorsunuz. Ki bunada saygım var. Yazdıklarım size ters gelmiş olabilir yada yanlış da yazmış olabilirim. O zaman benim yazdıklarımın yanlış olduğunu sivri sivri söylemek yerine doğrusunu yazında sizin karşınızda biz cahil insanlar bişeyler öğrenelim ne de olsa öğrenip öğrenmemek bize kalmış. Ben aldığım makinayı bana görev yapsın diye alıyorum ben onun gelmişini geçmisini öğrenmek için değil. O engin bilgilerinizle bi döktürün şu son güncel dslr ve aynasız ff gövdeleri de bizde öğrenmelim. Şahsıma dair yazmamış olabilirsiniz ki ben sizi tanımam siz beni, ben insanlarla aynı ortamda bişeyler paylaştığım için üslubumdan çıkmıyorum, sizi de bundan sonra ki yorumlarınızda buna davet ediyorum. Ayrıca bu inceleme ve podcast’ler bi size çıkıyor sanırım. Günlerdir bişeyler araştırmaya çalışıyorum Türkçe dilde bulduklarımla anca amatörün kafası yerine gelir. Saygı duyuyor başarılar diliyorum. Yalan yanlış yazdıklarından dolayı herkesten özür dilerim, doğrusunu size Beyefendi anlatır inşallah şevkinizi kırmadan.