CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 1193 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree554Likes

Konu: Fotoğraf Elestiri platformu

Hybrid View

  1. #1
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    emrah ABALI
    Makina:
    canon 650d
    Üyelik tarihi
    28.December.2012
    Nereden
    Ankara, Turkey
    Yaş
    37
    Mesajlar
    55

    Standart

    @tunapala
    Alıntı tunapala Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @badboy2006

    Aslinda fotografiniz genel olarak hosuma gitti. Bir kus fotografi cekmeyip, kusun cevre ile iliskilenmesi, sehrin uzerinde catilarla kapatilan sikintilarin uzerinde yasamanin onemini simgeleyen bir fotograf cekmeyi amacladiysaniz genel olarak basardinizda denilebilir. Bunu anlartabilmek icin o kusun net falan olmasida sart degildir. Kus o fotografi tamamlayan objelerden sadece biridir hareket halinde tercih edilebilir. Bence hic sorund degil.

    Herzaman keskin en iyidir diye bir sey yok. Sadece objenin tam ortada toplanmasi yerine altin noktalara cekilmesi fotografin agirlik dengesininsimetrik olmamasini tercih ederdim.

    AMA;

    Sizin amacinizin boyle bir anlam kurmak olmadigini dusunuyorum. Bence yazdiklarim izleyici olarak fotografa yuklenen anlam. Yani fotografcinin vermek istedigi degil. Sizin yazdiklarinidan ana konunuzun kus oldugunu cikartiyorum ki bu durumda amaciniza ulasamamissiniz, cunku sunulan eser bir kus fotografi degil.

    AYRICA;
    lutfen vaktiniz oldugunda 18-55 lens kullanildigi icin editlenmek zorunda olmak nedir aciklayabilirmisiniz? 18-55 ile bir cok fotograf cektim. Sizin nezdinizde cekemedigi fotograflar icin olmayan lenslerde kabahat bulan dostlarimiz icin izininizle iki satir yazmak isterim...

    Bir fotograf icin gerekli lensin olmamasi, butce yuzunden alinamamasi fotografcinin sorunudur. Izleyicinin degil. Bu sorunu asmakda fotografcinin sorumlulugundadir. Gene izleyicinin degil.
    eksik yazdığım hususları belirtmek isterim. çaylağım ama 18-55 lensi ben çok seviyorum.fotoğrafla ilgili çekimime gelince kuşu binanın penceresinde çekmekti amacım yalnız uçunca yakalamaya çalıştım. ve uçarken resimdeki şekilde yakaladım. eve gelince resmin büyük ir bölümünü sizin dediğiniz anlamı vermek için paylaşımımdaki gibi düzenledim. yani resmi 18-55 lens ile çektiğim için değil bir mana verebilmek için düzenledim. eleştiriniz ve bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim.bende fotoğrafa konu vererek çekmeyi çok seviyorum. meslek gereği fırsat buldukça çekim yapabiliyorum.










    Konu badboy2006 tarafından (07.February.2013 Saat 20:22 ) değiştirilmiştir.
    Karanlıktan korkuyorum patron lütfen ışığı kapatma…

    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •