Alıntı ahmetgm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emirhan Bey çok iyi etmişsiniz.
Sağlığa verdiği zarar bir yana kokusu da cabası...
Bana hep çok itici gelmiştir.
Mesela hiç sigara içen bir sevgilim olmadı.
Alıntı lewendim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şimdi hemşerim çok isabetli bir karar vermişsin. Allen Car yöntemini muhakkak izle faydalı oluyor. Sigaranın neden bağımlılık yaptığını çok güzel anlatıyor.

Ben 2 sene önce o yöntemle bıraktım 1 ay sigara içmedim. Daha sonra 1 tek sigarayla tekrar başladım. Sonra cesaret edemedim tekrar izlemeye.

Son 2 aydır Elektronik sigara içiyorum. Ve son 2 aydır toplamda 10 tane normal sigara içmemişimdir. Benim gibi günde1,5 paket sigara içen bir adam için mükemmel bir oran.
Yoksunluk gibi bir sıkıntım yok. El alışkanlığı diye bir derdim yok. Kültablası gibi bir kokum yok. Kızım artık baba çok pis kokuyorsun demiyor.

Elektronik sigarada nikotin ihtiyacını(biz ona bağımlılık diyelim) karşılıyorsun. ve zifir,katran gibi 400 çeşit zehiri almıyorsun. 10-15 kişi de çevremde bu şekilde sigarayı bıraktı. Emin olun normal sigaradan daha da keyifli. Ekonomik olarak baktığında 15günlük sigara parama denk geliyor.

Bu arada yoksunluk 4 gün hit yapar dikkat bu dönemde ne kadar uzak durursan o kadar başarılı olursun. Aklına sigarayla ilgili bişey getirme hatta bu başlığı bile takip etme. Sadece işe konsantre ol. 1 daldan bişey olmaz deme olur bilirim. çok zorlanırsan nikotin sakızı, o da kesmezse e-sigara dene. Ama sakın normal sigara içme.

valla psikolojikmidir bilmem ama sanki odak sorunu var şu an, işe odaklanamiyorum sankim. ya ama en nihayetinde bu bir madde bi yiyecek bir içecek gibi .

ben misal veriyorum her gün kivi yesem 5 yıl boyunca. şimdi kivi yemesem aynı şeyler hissedilirdi.

bi şekilde üstesinden gelicem. maddi manevi çok artısnı görücem.