Genel olarak guzel bir kare. Netlenen objenin kalabaliktan siyrilmasini amaclamissiniz ki bence oldukca basarili. Ancak sag taraftan kadraja kafa atan sahis kapladigi alan nedeni ile oldukca dikkat digitici.
Birde bir noktadan itibaren sunu dusunmek mi gerekir acaba? Bu fotografi diger fotograflardan ayiran ne. Yan yana sokakta cekilmis insan fotograflari koysak bu nasil siyrilir aradan. siyrilmiyorsa ne yapmak gerekir. Bu dusunce bicimi fotograflarinizi bir adim oteye tasiyacaktir. Ancak sunuda yanlis anlamayin. Her kare yaratici olak vyea sanat eseri olmak zorunda degildir yada birseyler anlatmak ancak kendinizi buna zorlamaniz ilerlemenize yardimci olacaktir.
Sonucta fotograf teknigi, anlatim bicimi, kadraji vs hep bir butundur. Bu turunun parcalari ne kadar birbirine uyarsa veya ne kadar basariliysa fotografin ifadeside o oranda yukselir.


554Likes
LinkBack URL
About LinkBacks










Alıntı ile Cevapla