Elinize sağlık güzel olmuş, konu vs seçerek insan içeren kısa film çekme gayretine girmek riskli bir iş. Sonucu hoş olmuş.
"Şu kadar zaman sonra, bir süre sonra" diye araya bir vakit içeren kesit koysa idiniz, bence iyi olurdu. Adam çat diye okur yazar oldu
Dolabın camındaki yansımada, çeken arkadaş fazlaca çıkmış, bir ara kendisi de farketmiş.
Yadigar denilen ürün çok eski değil, inandırıcılık demeyelim de, tat adına başka bir obje seçilebilirdi sanırım. Tamir ettim oldu kısmı için de yine araya biraz zaman serpiştirilebilinir, tornavida ile bi vida sıktım oldu gibi olmasaymış ( ayrıntı göstermeye gerek yok ) daha iyi olurmuş.
Tavsiye verebilecek olursam, masa sahnelerini, hatta özellikle seçilmiyorsa çoğu kişiyi, 35mm altında bir lens kullanıyorsanız aşağıdan çekmemeniz yönünde olacaktır. Objenin gereksiz formlarda görünmesine neden oluyor.

Eleştri olarak görmeyin, tekrar elinize sağlık sıkılmadan izledim, güzel olmuş.