CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Sayfa 15 Toplam 20 Sayfadan BirinciBirinci ... 51314151617 ... SonuncuSonuncu
Toplam 392 adet sonuctan sayfa basi 281 ile 300 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree229Likes

Konu: 6.000 TL Bütçe ile ekipman tavsiyesi ?

  1. #281
    Levent Yaşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Levent Yaşar
    Makina:
    6D + 24-105L+50mm f1.4+17-40L+Helios 44m-4+revuenon 135mm f2.8 + Cosina 24mm f2.8
    Üyelik tarihi
    25.September.2012
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    43
    Mesajlar
    1,690

    Standart

    Fatih D800 almak mı daha riskli almamak mı senin için.
    Alırsan makinede arıza varsa işin zor?
    Beni dinle git Enes abinin yanına rica et bi dene makineyi kendini hiç zorlama sevicem diye ama on yargili da gitme.










    "VARLIĞIM, TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...."

    Yüksek sesle bir daha söyle

    "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..."

  2. #282
    enesoz
    Guest

    Standart

    Alıntı fatihaydemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bugün D600 alsam 24-70 f2.8 nano ve 85mm 1.8 ile alınabilir. 6500 tl bütçe ile toplam hepsini eş zamanda da olmasa aralarında 1 ay fark ile alabilirim.
    Ama D800 de kalacak aklım kendimi biliyorum. Yine bütçem 6500 tl yetse D800 85MM 1.4G ALSAM o da yeterli olur. Fakat D800 2.EL 4500'ten bulsam 85MM 1.4 minimum 2600 tl o fiyatlarada çok zor ki o bütçe de yetmiyor.
    Bugun cumartesiydi, almadinmi sen? Nasil bir sabrin var senin.

    Aklimda kalmasin, sakin. O migde bulandirir.











  3. #283
    acg
    acg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Cem
    Makina:
    canon
    Üyelik tarihi
    16.September.2012
    Nereden
    Ankara, Turkey
    Mesajlar
    833

    Standart

    Fatih leica al

    Sensation XL cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi











  4. #284
    acg
    acg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Cem
    Makina:
    canon
    Üyelik tarihi
    16.September.2012
    Nereden
    Ankara, Turkey
    Mesajlar
    833

    Standart

    Ya da alma dur

    Sensation XL cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi











  5. #285
    rezzann - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Levon Aden
    Makina:
    Nikon D810
    Üyelik tarihi
    15.December.2010
    Nereden
    Istanbul
    Mesajlar
    305

    Standart

    Alıntı rezzann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eger nikon kullanmak istiyorsan butceyi goz onunde bulundurdugumuzda alabilecegin ff alet ya d600 ya d700 ya d800 ya da d3 olabilir. video ve dusuk mp onemli degil diyorsan d3 ile alacagin hazzi diger hicbir uc haneliyle alamazsin, olsa olsa d700 ile.

    d3'ler artik cok ucuz rakamlara bulunabiliyor. ikinci el makine almaktan da korkmamak gerek bence, ne de olsa inceleme, test etme, bir bilene gosterme sansimiz var, gerisi huy. d3 eski bir teknoloji, bana daha guncel bir makine lazim dersen bu noktada d700'u de bir kenara koyup d600 ve d800'e bakiyoruz. d600 ufak oldugu icin ve ucuz bir ff alet yapmak isteyen nikon'un dogal olarak bir cok ozelliginden ve saglamligindan odun verdigi bir makine olmak zorunda oldugu icin d600'un seni tatmin edecegi konusunda emin degilim(ergonomi, saglamlik hissi,baslangic seviyesi full frame), ayni sey canondaki 6d icin de gecerli.

    d800 biraz enteresan bir alet. iyi lensler istedigi dogrudur, prime lenslerle costugu da dogrudur. bu makinenin uzerine bir sigma 24-70, bir nikkor 24-120 veya 24-85 gibi lensler takmak makineden tam performans almamak olur, bu yuzden ve daha bir cok nedenden dolayi prime lens almali; esasinda mumkunse her body icin prime kullanmak lazim ama ozellikle d800 ve e versiyonu icin iyi primelar sart. bu noktada aslinda mukemmel performanslari karsiliginda olmasi gerekenden cok da ucuz bazi lensler var d800 un hakkini verebilecek. ben d800 ile sigma 35 kullaniyorum, hatta baska bir lens de kullanmiyorum artik. sonuclar benim acimdan inanilmaz, istersen ornek fotograflar paylasabilriim bu ikiliden. sigma 900-1000 dolar civari bulunabiliyor. bunun yani sira 85mm her evde olmali bence, 1.4 yerine nikkor 85 1.8 cok makul, 400-500 dolar. dxo puani sanirim 1,4 versiyonuyla ayni, top 10'deler ikisi de.

    lens olarak kesinlikle sigma 35 ve nikkor 85 ikilisi hem calisacagin alanda isini gorecek degerdeler hem de cok kaliteli iki lens.
    butce belirleyici olacagindan dolayi d600-d700-d800 ve d3 cetesinden birini bu lenslere ilistir derim, benim tercihim gripli bir d700 ile sigma 35 ve nikkor 85 1.8 ya da d3 ile bu iki lens olurdu. butcem yetmedigi icin d800 almazdim her nekadar bu seceneklerin icerisinde en olmus alet d800 olsa da.

    bu d800 konusundaki korkularin hem yersiz hem de anlasilabilir, bunu da belirtmek isterim. d800 gercekten kolay bir govde degil: eger ozenli calisan, yaninda tripot tasiyan ve daha fotografi cekerken finalini kurgulayan birisi degilsen d800 almak israf olur. ayni sekilde cok kaliteli lensler yerine iste kalan bu paraya da bir lens alayim kafasinda isen yine yazik olur hem parana hem emegine.

    son soz, nicedir nikon denemek istedigini yazmissin, icinde kalmasin, dene gor


    Alıntı rezzann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fatih, biraz daha disini sikip, butceni genisletmeye ne dersin? bu parayla bu hayaller gerceklesmeyecek sanirim. buycene 2000 lira daha bul, borc al birinden, nasil olsa calisacarak odeyeceksin. 8000 lira olsa elinde mesela, seni tatmin edecek makineyi alabilirsin. ama sunu soylememe izin ver; mark III de olsa D800 de olsa onun onune takacagin lens kaliteli olmak zorunda, bence bunu aklindan cikarma. zamanla daha iyi lensler alirim yerine iyi bir lens al, zamanla daha iyi body ler alirim seklinde dusunmelisin. ihtiyaclarini goz onunde bulundurarak ilkin prime lensler al. yok ben prime yerine kaliteli zoom lenslerle calismayi tercih edecegim dersen de ornegin nikonda 24-70'den gerisi yalan, o aralikta. ama ben olsam(!), kesinlikle en az iki tane prime lens alir, kalan parama da body dusunurum.

    canon'un da nikon'un da kendine has fotograf yorumlari, kulanici aliskanliklari, farkli karekterde lensleri ve en onemlisi kullanicisina hissettirdigi farkli birer marka deneyimleri var. ben mesela nikonlarda daha yakisikli, daha agir basli gibi bi imaj buluyorum, oyle ozdeslesiyorum markayla ve iste urunleriyle. canonu ise daha pop goruyorum tamamen benle marka arasinda bi bilinc bu, eminim her kullanicinin bunun gibi ozdeslesme bicimleri var. kimisi canonla mutlu oluyo, kimisi nikonla. ama atlanmamasi gerekense birer robot olsaydik, iki makinenin de ihtiyaclarimiza uygun olan urunleriyle tatmin olabilirdik. bunu sunun icin soyluyorum, eger aklinin bi kosesinde nikon kalmissa, icinde bir yaraysa(:P) kesinikle bu konuda kendini tatmin et, al, dene. kimse sana tekrar canon'a donemezsin demeyecek. al sat denen sey kimi zaman kazandirir kimi zaman kaybettirir kimi zaman da aldigin paraya satarsin, bunu cok da onemseme, cunku elinmde halihazirda uzayip giden bi lens gami yok. yani simariklik yapmaya hakkin var.

    bir de bak sana ne diyecegim; bazi insanlar taniyorum, daha fotograf cekmeyi bilmeden(ekipmani tanimak, genel fotografcilik kurallarina hakim olmak, terminolojiyi bilmek, kadraj yapmayi bilmek, secici olmak vs vs) dunya kadar para yatiriyor ekipmana ve hic bisekilde tatmin olamiyor. bir tanidigim 1dx aldi, onunde envai cesit lens aldi, 135 ler mi dersin, 24-70 II ler mi, 70-200 II ler mi, ama gel geleleim suan daha iyi ne alabilirim diye bakiniyor sitelere. yani bu isin sonu yok. s2 pro da alsan daha iyi(!) fotograf cekememe ihtimalin yuksek. bu seninle ilgili degil, insan ile ilgili bir sey.

    o yuzden doyumlu, dengeli, tutarli olmaya calis, once ihtiyacin olan acilari, degerleri, ardindan iyi lensleri, ondan sonra marka egilimini ve en sona body'i dusun...

    bu kadar tatavadan sonra seni mutlu edecegine inandigim recetem: D800 + Sigma 35 1.4 + Nikkor 85 1.8G Prime'dan yurumek istersen.
    Ya da: D800 + 24-70 2.8N Zoom lens kullanmak istiyorum dersen.

    ikisi de sifir olarak alirsan 8000 civari yapar, ikisi de cok mutlu eder, emin olabilirsin

    kardes, daha sen bu konuyu ilk actigin zamanlar bunlari soyledik, sayfalar, yuzlerce dusunce yazildi, halen de ayni seyleri soyluyorum sana. tekrar tekrar oku hatta. zira bu noktaya geleceksin










    all is one, one is all

  6. #286
    acg
    acg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Cem
    Makina:
    canon
    Üyelik tarihi
    16.September.2012
    Nereden
    Ankara, Turkey
    Mesajlar
    833

    Standart

    Fatih madem nikon kullanmak istiyorsun al bundan derim, uygun fiyata nikonun tadına bakmış olursun Nikon Coolpix S3200 16 MP 6x Optik Zoom 2,7" LCD HD Vİdeo Dijital Fotoğraf Makinesi - Foto / Kamera - Hepsiburada.com










    Ermann likes this.

  7. #287
    fatihaydemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Fatih Aydemir
    Makina:
    5D M III
    Üyelik tarihi
    15.October.2012
    Nereden
    İSTANBUL
    Mesajlar
    1,134

    Standart

    Alıntı rezzann Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kardes, daha sen bu konuyu ilk actigin zamanlar bunlari soyledik, sayfalar, yuzlerce dusunce yazildi, halen de ayni seyleri soyluyorum sana. tekrar tekrar oku hatta. zira bu noktaya geleceksin

    Rezzan abi Nikon almakta kararlıyım bu son kararım. Body konusunda biraz kararsızlık var en azından bu kararsızlık 3 en fazla 4 body arasında mantıklı olarak. 1.si şu 85mm 1.4G kesinlikle almak taraftarıyım. Kesinlikle o lensi denemek istiyorum. Onun yanına yine prime 35mm ya da başka bir 3.parti lenslerden sigma,tamron,tokina gibi markaları veya nikonun eli ayağı düzgün bir prime lensini düşünüyorum. Zoom lens devri en azından 'YOK ARTIK' diyene kadar benim için bitti. Prime ile devam etmek istiyorum,hem istediğim kaliteyi almak hemde fotoğrafta özellikle kadraj bilgimin gelişmesi ve ilerlemesi için prime ile devam edeceğim inşallah. 6D ve D600 benim için aklımda yeri tutan ve isimlerini duyduğumda ilk aklıma gelen şu,crop body kalitesinde olmayıp FF formata bürünen yeni yetme bodyler. Yani biraz daha açarsam MARK II ve D700 den sonra MARK III ve D800 arasında FF ismini almış,büyük bir kısmı plastik alaşımlı,hafif sağlamlık ve ele oturma izlenimi vermeyen ( en azından benim için ) ara bodyler. O yüzden 6D direk eleniyor benim için. D600 alırsam kesinlikle bütçemin 85MM 1.4G'ye yetmediğini bildiğim için alacağım. Ama isterse elime 1DX versinler o body'de aklım kalacak böyle de bir pis huylu bir insanım. Aklım kalıyor kalıyor ama, işin aması şu bunca yazılan,çizilen yorumlar deneyimler bence boş olmasa gerek. Sinek küçük ama mide bulandırıyor. Günlerdir araştırıyorum,Hayyam Foto Teknik'e gittim,Odak foto ve Nova fotoğrafa gittim ortalama fiyatları aldım. Çok samimi olduğum bir esnaf abim pasajda bana 4500 ten vereceği body abi bu sana gitmez 1.seri bu köşelerinde bulanıklaşma olan sorunlu seriden,sol af noktaları yaklaşık 5*6 cross type çalışan nokta pek sağlam çalışır durumda değil dedi. Bakıyorum nete hadi o body hatalıdır diyorum es geçiyorum. Geliyorum net e araştırıyorum adam karfo'dan Türkiye garantili almış, 7500 TL vermiş 5 kere servis e gitmiş, 3.de değişilmiş yeni gelen cihaz 2.defa serviste iken yorumlarını yazıyor. Çok sağlam bir body,ele oturuşu o denklanşör sesinde ki haz hiç bir cihazdan almadım. Ama tripot ile dolaşacak biri değilim, isterse Hassel olsun eziyet e gerek yok. Aklım almıyor Binlerce dolar, veriyor insanlar yaptıkları hatayı da düzeltmiyorlar. Son seriden alsam 5500 ten sıfır D800 alabilirim hayyamdan belki daha ucuza da bulunur ama bu kadar tereddüt arasında yaptığım doğru mudur bilmem. Alsam hayatta bir daha 2800 tl biriktirip 85 1.4G alma ihtimalim yok. Kararsızlık var ama bütçeyi ve istekleri düşününce çok ta kararsızlık edebilecek model kalmıyor D800 al önüne iyi bir lens alma 85mm 1.8 açmaz o güzelim body. Öyle bir bağlanmışım ki cihaza içimden bu yazıyı yazarken şu cümleleri kuruyorum - Ulan tripotu satarım monopot ile devam ederim hem taşıması kolay hem de D800 kavuşursun- diyorum sonra da diyorum ki D800 olmasına gerek yok D600 olsun almayı ver o hazzı,grip al eline otursun 85mm 1.4 al onun keyfine bak. D3 serisinde ele oturma sıkıntısı yok,maşallah af sıkıntısı hiç yok,grip sıkıntısı da yok fiyatları D3X,D3S 5000-6000 arası oynuyor alınıp 85mm 1.8g mi alınsa performans nasıl olur diye de düşünmüyorum değil başını ağrıttım herkese ve kendime şu şarkıyı armağan ediyorum













  8. #288
    fatihaydemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Fatih Aydemir
    Makina:
    5D M III
    Üyelik tarihi
    15.October.2012
    Nereden
    İSTANBUL
    Mesajlar
    1,134

    Standart

    Alıntı acg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fatih madem nikon kullanmak istiyorsun al bundan derim, uygun fiyata nikonun tadına bakmış olursun Nikon Coolpix S3200 16 MP 6x Optik Zoom 2,7" LCD HD Vİdeo Dijital Fotoğraf Makinesi - Foto / Kamera - Hepsiburada.com

    Kardeşim hakkını nasıl öderim inan bilemiyorum bana çok yardımcı oluyorsun,zahmet veriyorum gerçekten.










    acg and Levent Yaşar like this.

  9. #289
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    ugur kal
    Makina:
    canon eos 6 d
    Üyelik tarihi
    27.August.2010
    Nereden
    istanbul
    Mesajlar
    158

    Standart

    fatih d3x kaç para 5000 e 2. eli varmı alabiliyosan en iyisi bu olur önüne ucuz bi objektif al 35 1.8 g tak ( aslında iyi bir lens bu) bi süre çalış para biriktir iyi bir lens alırsın .sorunlu makinalara o paraları vermek doğru değil çünkü sorun sonradan ortaya çıkıyor diye biliyorum .
    diğer seçenek ise kesinlikle 6d ile sigma 35 yada canon 24 -70 1 yada 2 . versiyon .











  10. #290
    Ebubekirolcok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CT İstanbul Avrupa Yakası Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Ebubekir OLÇOK
    Makina:
    5D Mark III
    Üyelik tarihi
    08.December.2009
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    654

    Standart

    D700
    28 1.8G
    50 1.4G
    85 1.8G budur










    maliozi and fatihaydemir like this.

    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

    director of photography

  11. #291
    fatihaydemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Fatih Aydemir
    Makina:
    5D M III
    Üyelik tarihi
    15.October.2012
    Nereden
    İSTANBUL
    Mesajlar
    1,134

    Standart

    Alıntı Ebubekirolcok Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    D700
    28 1.8G
    50 1.4G
    85 1.8G budur

    Harbiden budur abi ! Yazdım bir köşeye abi çok güzel bir set. Hem prime,hem ele oturaklı bir body.











  12. #292
    fatihaydemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Fatih Aydemir
    Makina:
    5D M III
    Üyelik tarihi
    15.October.2012
    Nereden
    İSTANBUL
    Mesajlar
    1,134

    Standart

    Elden teslim İstanbul içi kutu ve full aksesuarları ile 2 orjinal pil ile birlikte Nikon D3 buldum 3650 civarında satmayı düşünüyor karşı taraf henüz 14.000 shut ta sizce alınır mı ?











  13. #293
    Levent Yaşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Levent Yaşar
    Makina:
    6D + 24-105L+50mm f1.4+17-40L+Helios 44m-4+revuenon 135mm f2.8 + Cosina 24mm f2.8
    Üyelik tarihi
    25.September.2012
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    43
    Mesajlar
    1,690

    Standart

    Git bir bak. Parayı yanında taşıma. Bankadan havale yaparsın Beğenirsen. Uzaktan alma içine sinerse al.










    "VARLIĞIM, TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...."

    Yüksek sesle bir daha söyle

    "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..."

  14. #294
    nctclk43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    ankakusu
    Makina:
    CANON 6D - 16-35 f4 L IS + Tamron 70-300 VC + 85 mm 1.8 https://www.instagram.com/necati_calik/
    Üyelik tarihi
    22.January.2013
    Nereden
    istanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    1,076

    Standart

    Ne alacaksan elden görerek hissederek al işte bu bnm makinem de içine sinmesi lazım ilk başta body belirle elbet sonra kalan parayl lens alırsın










    CANON HİÇ D
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    Arkadaşlık ağaca benzer, kurudu mu bir daha yeşermez.

  15. #295
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Serhan K
    Makina:
    Canon 6D
    Üyelik tarihi
    02.September.2012
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    54
    Mesajlar
    39

    Standart

    Son bir yıl içinde hem D800 hem de D800e kullandım ve daha sonra 5D Mark 3'e geçtim.

    Kısaca özetlemek gerekirse hiç bir kamera kusursuz değil.

    Yeni çıkan Nikon'lar maalesef çok sorunlu. Ben şansa ikisinde de sol AF problemi yaşamadım ama yaşayan gerçekten çok kişi var. D600 keza yağlanma problemi kaçınılmaz gibi herkesin başına geliyor ve işin tuhafı Nikon çözüm olarak biraz daha kullanın kendiliğinden geçer gibi garip bir çözüm öneriyor.

    Peki Dxo'da birinci olan 36mp'den neden aynı listede ilk yirmide olmayan 22mp bir kameraya geçtim. Bunun en büyük nedeni mikro kontrast ve elde çekim zorluğu.

    D800'de inanılmaz bir dynamic range var ve bu manzara ve makroda çok işe yararken normal kullanımda özellikle sokak ve portre fotoğraflarında 3 boyut hissini yok ediyor ve flat fotoğraflar veriyor. Bu efekti alabilmek içinde çok iyi photoshop bilgisi ve bilgisayar önünde harcayacak çok vaktin olması gerekiyor. Ve elbette çok çok iyi bir bilgisayara sahip olman gerekli zira her raw yaklaşık 75mb. Yani kağıt üzerindeki ile gerçek hayat birbirinden çok farklı.

    Aynı şeyleri D700 ve D3x için söyleyemem ama. İkisi de çok iyiler bu konularda.

    Canon'a geçmemdeki bir başka etken de lensleriydi. Canon'daki bazı lenslerin maalesef Nikon'da karşılığı yok. Mesela bir 85mm f1.2 veya 135mm f2 yok Nikon'da. Açıkçası ben Canon'un lenslerini Nikon'un bodylerini seviyorum. Şu an en çok Nikon'un ergonomisini özlüyorum açıkçası. Bu tabi kişisel bir durum ama Mark 3 elime D800 gibi oturmuyor, açıkçası grip bölümü elime kalın geliyor ki çok da küçük değildir ellerim.. Oysa D800'de kamerayı tek elle kavrayıp kullanabiliyordum.

    Ayrıca tuşları konumları ve farklı boyutlarda olmasından dolayı Nikon'u kullanmak daha kolay geliyordu bana. Belki zamanla alışırım buna da bilemiyorum.

    Bir başka özlediğim nokta da Nikon'da her AF noktasından spot ölçüm mümkünken Canon'da bu yapılamıyor. Bir de D800'de DOF önizleme tuşuna spot ölçüm atanıp tek tuşla mod değiştirmek mümkünken Mark 3'de bu olmuyor.

    Yerinde olsam alacağım set D700 - Sigma 35mm 1.4 - Nikon 85mm 1.8g olurdu.










    500 likes this.

    Canon 6D

    Canon 24-105mm f/4L * Sigma 85mm f/1.4 * Canon 135mm f/2L

  16. #296
    fatihaydemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Fatih Aydemir
    Makina:
    5D M III
    Üyelik tarihi
    15.October.2012
    Nereden
    İSTANBUL
    Mesajlar
    1,134

    Standart

    Müjde Forum !

    Hürriyet Muhabiri Levent Kulu'dan Nikon D3 alıyorum inşallah. Eşi sahibinden.com dan çektiğim mesajdan çok etkilenmiş- ısrar etmeyin mesajı paylaşmam taktiklerim var - Levent elinde zaten 2 tane D4 1 tane 1DX var,ver şu çocuğa makineyi demiş sağolsun eşinden 3500 tl 2 hafıza kartı, 2 orj pil ve şarj dolum aleti ile Çarşamba günü verecek inşallah











  17. #297
    gorkemkeser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    görkem keser
    Makina:
    canon eos 450 d
    Üyelik tarihi
    02.February.2010
    Nereden
    istanbul
    Yaş
    37
    Mesajlar
    772

    Standart

    muhabir diyorsunuz eğe foto muhabirse shutter çok yüsektir göze aldınız mı? benim 450d bile bu işi yapmadığım halde 85 bin shutterda.










    Canon EOS 450D | Canon EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 II | Canon 50mm f1.8 II | Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III USM

  18. #298
    maliozi
    Guest

    Standart

    O makinalarin shutter nilyon deviriyoda ne biliyim muhabir makinasi olmasi icime sinmedi benim yok yok alma onu ahaha











  19. #299
    Levent Yaşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Levent Yaşar
    Makina:
    6D + 24-105L+50mm f1.4+17-40L+Helios 44m-4+revuenon 135mm f2.8 + Cosina 24mm f2.8
    Üyelik tarihi
    25.September.2012
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    43
    Mesajlar
    1,690

    Standart

    Bu haber sayesinde canonturk hisseleri borsada tavan yaptı.










    "VARLIĞIM, TÜRK VARLIĞINA ARMAĞAN OLSUN. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...."

    Yüksek sesle bir daha söyle

    "NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..."

  20. #300
    uranyum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Can Doğan
    Makina:
    Canon Eos 1100D & 6D
    Üyelik tarihi
    07.October.2011
    Nereden
    Ankara
    Mesajlar
    1,410

    Standart

    6bin tl param olsa gezer tozardım valla 5d alırdım gerisini lense yatırırdım açıkcası 35 1.4 135 f2 alırdım gerisini de ışık için kullanırdım paraflaş işte şemsiye vs










    Konu uranyum tarafından (09.September.2013 Saat 00:15 ) değiştirilmiştir.
    damenn, tarikolmez and Ermann like this.

    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •