Alıntı BokehBalls Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Neye savaş açıyorsunuz anlamadım. Adamın kendi lensi değil mi 1000 liraya da satar 5000 liraya da. Anlamsız. İnsanın kendi malını istediği fiyattan satışa çıkarmasında sakınca görmüyorumda sahte ilan açmak konusunda aynı şeyi söyleyemeyeceğim.
siz sıfırı 2000 liralık ürünü ikinci el olarak 100 lira düşük etiketle görünce hayıflanmıyor musunuz.

geçen gün ışık ayağı bakıyorum sıfırı kargo dahil 120 lira, adam kargo hariç ikinci ele 100 lira fiyat çekmiş.

sahte değil de çakma diyelim. hatta ben bu yöntemi ileride her alanda uygulamaya karar verdim. arsa mı alacağım? bir telefon bir bilgisayarla fiyat belirleyen ilkokul terk emlakçının insiyatifine kalmamak için koyarım 1 ay önceden çakma bir ilan kendi insiyatifimi oluştururum. ne de olsa millet birbirine bakarak fiyat belirliyor. bu kadar balon bir ortamda insanda başka çare mi kalıyor...

şimdi bir elinde kuran-ı kerim, ağzından saçılan yalanın bini bir para etmeyen siyasetçilerin yaptıklarından rahatsız olmadınız da bundan mı oldunuz? üstelik açık yüreklilikle ifade ediyorum. hatta başka forumda konu açmışım böyle yaptım diye de anlatıyorum.

en nihayetinde bu yöntem işe yaramış olacak ki uygun fiyatlı bir ilan geldi kaptım lensi. benim için önemli olan bu.. gerisi sinek vızıltısı.