aslında forumu uzun bir dönemdir sadece kullanıcı açmadan takip ediyorum. ancak tanıdığım bir kişinin toplu linç girişimine maruz bırakıldığını görünce bir iki kelime edebilmek için üye olmak durumunda kaldım.
ayhan beyi sizler nasıl tanırsınız bilmiyorum ancak eminim içinizde onunla alışveriş yapmış birileri mutlaka vardır. son derece titiz ve tok bir satıcıdır. fiyatta kolay kolay yapmaz, kendince uygun bir fiyat verir. ve malı da nasıl tanımlıyor ise hep öyledir.
forumları alışveriş dışında pek kullanmadığı için de pek takip etmez. ilanlarına da bir göz atarsanız, özellikle gövde ve lens ilanlarında "gelin, elden alın" yazar.
ben sırf üyeliği açmadan önce ayhan beyi arayıp bir de ondan dinlemek istedim. kaldı ki bu kadar merakla "vay hain.." yazan arkadaşlar konuya gerçekten samimi derecede ilgili olsalar idi, ayhan beyin verdiği ilanların altında cep telefonunun hep yazılı olduğunu görürler "ben olsam gider rezil ederdim" demeden önce o kadar medeni cesaretleri var ise telefon açıp bir de kendileri sorarlardı..
sonuçta bahsi geçen kişi adı sanı belli bir insan.
her neyse kendisi de mutlaka iki kelam cevap verecektir. ancak o yazana kadar ben söylediklerinden bir iki bukle paylaşayım...
ayhan bey, arslan beyi bursa'ya davet etmiş. indirim yerine yol paranızı karşılayayım lensi görüp alın demiş.. ancak arslan bey kabul etmemiş..
diyebilirsiniz ki o kadar yol çekilir mi? o miktar parayı tanımadığınız birine, görmediğiniz bir ulaştırma şekli ile, elinize henüz almadığınız bir ürün için verme cesaretiniz var ise ne ala..
yok eğer tüm bu ifadeler dikkate alındığında üründe bir ayıp var ise bence ayhan beyin vebalini alıyorsunuz.. kaldı ki ayhan bey elden teslimi tercih ettiğini ifade etmiş ki bu ürüne olan güvenini gösterir..
hatta ambalaj ne kadar iyi yapılırsa yapılsın, merak edenlere bir gün aras ya da yurtiçi kargonun sabah mal indirmelerini bir seyretmelerini öneririm.. bakın bakalım ürün halıya mı düşüyor yoksa kamyonun kasasına mı..
hatta aras kargo çalışanları üzerine kırılır etiketini çok yapıştırırsanız daha da şiddetli atıyorlar.. bu sebeple sadece yurtiçi kargo ile ürün gönderiyorum.
her neyse ayhan beye de yazacak birşeyler bırakayım...
amacım arslan beyi kırmak ya da incitmek değil...
kimse o kadar para verip günü göremeden satmak istemez.
ama kimse de görmediği tanımadığı kişileri burada bazı arkadaşların klavye delikanlılığı yapmak sureti ile yaptıkları gibi zan altında bırakamaz.
ayhan beyden o kadar kendime ve çevreme ürün aldım ve bir kez olsun problem yaşamadım.. sırf elden görmem için ürünü bana satmayıp elden gösterip öyle verdiği zamanlar da olmuştur.
bu tavrının onu tanımayanlar tarafından ayaklar altına alınmasına gönlüm razı olmadığı için bunca şeyi yazma gereği hissettim. bundan sonra da forumu eskisi gibi takip etmeye devam edeceğim.