İki tarafıda tanımam, konuyu takip ediyorum ama Bende. Ayhan Bey'in bu konudan önceki imajına göre Bende tereddütsüz kargo ile göndermesi konusunda güvenirdim birşey alacak olsam. Kargo ile çok şey aldık sattık. Forumda çok örnek konu var, satıcının kesin kargoda olmuştur diyeceği sorunlu ürünleri çok çıktı ve genelinde alıcılar haklı çıktı.
Valla Ben öyle kargolar gönderiyorum ki 2ci kattan aşağı atsanız bişey olmaz ki Ayhan Bey'in Benden az özensiz olduğunu düşünmüyorum kargo konusunda ki Arslan Bey kargonun paketlenişinin güzel olduğunu yazmıştı.

Aras ve Sürat kargo ile Alışverişlerim oldu, kırılan eşyalar çoğunluktaydı ama bunlar Eşimin sparişleri olan tabak çanaktı. Hiç bir fotoğraf ekipmanım kargoda zarar görmedi.
Aldığım en pahali ürün 24-105ti. Taa Hatay'dan gönderdi Selçuk Abi(Küçükdere). Diyorum ya kargo paketini 2.kattan aşağı atsan yine sağlam çıkardı içinden.

Yani demem o ki; Kargodan öncede arızalanmış olabilir, kargo aşamasında da. ikisinde de satıcının ihmali var diye düşünüyorum.

Herşeyi geçtim şuraya 2satır yazacak kadar bile foruma giremiyorsa bir kişi, ilan açmayada girmesin. Sahibinden.com değil burası. Ekipmanlarından faydalanmak yerine o ekipmanlarıyla çektiği kareleri, yapacağı yorumları görmek öncelikli isteğimiz.