Elinize sağlık harika kareler,bu fotoğrafın,gece çekiminide merakla bekliyorum gezginmimar Nickli Üyeden Alıntı Canon 6D Mark 2 + 28mm 2.8 Konak'ta yurume yolu
fz6 Nickli Üyeden Alıntı Elinize saÄŸlık harika kareler,bu fotoÄŸrafın,gece çekiminide merakla bekliyorum Fotograflara yorum yapan ilk kisi olmaniz nedeniyle en azindan bir bardak cayi hak ettiniz. Cok tesekkurler. Su sira bu fotografi cektigim yer pek yogun, barikatlar filan var her tarafta. 1-2 gun sonra giderim cekmeye.
Yolunuz Alanya'ya duserse beklerim,1 yerıne 3 bardak ismarlarim gezginmimar Nickli Üyeden Alıntı Fotograflara yorum yapan ilk kisi olmaniz nedeniyle en azindan bir bardak cayi hak ettiniz. Cok tesekkurler. Su sira bu fotografi cektigim yer pek yogun, barikatlar filan var her tarafta. 1-2 gun sonra giderim cekmeye.
fz6 Nickli Üyeden Alıntı Yolunuz Alanya'ya duserse beklerim,1 yerıne 3 bardak ismarlarim Tamamdir. Hep kafamda var zaten, motora atlayip, sahil boyunca Izmir den Mersin e kadar gidip doneyim.
--- Fikir üretmekten aciz olanlar, başkalarının fikirlerine çamur atarlar --- -------- To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts. --------
gezginmimar Nickli Üyeden Alıntı Tamamdir. Hep kafamda var zaten, motora atlayip, sahil boyunca Izmir den Mersin e kadar gidip doneyim. Mersin'e gelmişken Adanaya'da uğrayın kebap'ta benden )
Forum Kuralları