Birol hocam selam,

Medeniyet başlangıcı olarak aktarayım, benim görünür bir ismim var öncelikle.
Yaş benim için tek başına hürmet edilecek bir şey değil malesef bu konuda özür dilerim. Benim için akıl yaşta değil başta. Bu yaşımdan sonra da herkese eyvallah paşam çekemem.
Kişi kendini teknik olarak haklı bulup da kendinden büyük küçük farketmez herhangi birisine "az laf çok iş" ve benzeri laubali muhabbet yapmasıyla karşılaştığı durum kaçınılmazdır çoğu platform için. Bunu yaptığı kişi de nihal altunal değil zaten.
Karşı tarafı tanımıyorum ( nihal altunal ) , bir toz kondurmama da söz konusu değil. Ben ilgili konuda Kutay'ı tanırım, sebocanı tanırım, Kaan bey'i tanırım teknik bilgisine saygım vardır, bu kadar.
Kibar olmayan yorum yazarsa bir taraf, diğer taraf bunu üst seviyelere çekerse, sadece ikinci taraf haksız olmaz. Benim tek bahsettiğim konu bu. Bir taraf ak pak'mış gibi yorum yapmalarınızın da adalet çizginizi gösterdiğini düşünüyorum.
Yaşı büyük olan giydirir, küçük olan aldırmaz derseniz de bunun adı geniş midelik. Bende de malesef o yok. Medeniyet ile ikisini karıştırmayalım. Ben bu tavrı ve yaklaşımı kendisinden daha önce de gördüm.
Ekipman alınarak, envanterle övünerek bir yerlere geldiğini sanmalar'ı aştık biz. Bir şeyi bilirsin veya bilmez eyvallah dersin, konu kapanır.

"Bir çay ısmarla da" diye goygoyuna muhabbetine açtığımız konu altında da şikayetinizi yazmak yerine ikili muhabbet ile avmbk ile çözseniz daha temiz davranış olurdu sadece.
Yoksa nihal altunal kimdir nedir bana ne ? Toz kondurmamakmış, kesinlikle art niyet ile bir şeyi beğenmem etmem, konuyu ben de takip ediyordum. Beğenmişim etmişim kime ne ?
Yazdıklarımın sonuna kadar arkasındayım, attığım adımların da farkındayım. Kim nereden ne logu çekerse çekebilir. Nereye istiyorsa da başvurabilir. Bunlar spesifik olarak kişiye yanıt olarak yazdığım şeyler de değil.. ( "iki kişi beğenir topu topu", bulurum da ederim, bulsun ! )

Demem o ki, konuyu burada da hararetlendirmemizin manası yok.
Demem o ki. Konu admin'in ilgileneceği konu.

Bu konu, bizim aramızda goy goyuna açtığımız konu.
Aynı loop'u burada da çevirmenizin bir açıklaması yok, konuyu sıcak tutarak insanları soğutmamız ( siz ve yorum yazarak ben ) mümkün.
Demek istediğim bu. Saygım var yok, itibarım var yok , konuyu başka cephelere dallandırmayalım, beni doğru tanıyan, çevremde zaten.

Saygılar,