Sayın acemy ,
Sorumun muhatabı sayın avmbk ( forum yetkilisi ve konuyu kapatan olduğu için ) idi. Cevap sizden geldi .
Levent beyi , sadece forumdan bilir takip ederim. Kendi açtığı bir konuda hakarete uğradı ! Dalga geçildi ve konusu kapatıldı ve hiç sesini çıkarmadı aynı seviyede cevaplar vermedi. Ayıp olma kısmı bu , umarım anlaşıldı.
malum kişi nihal altunal adlı kimliği flu bir üyemiz. Bu ilk hakaretamiz yazışmaları değil. Ne tuhaftır ki Hiç biriniz bu kişiye toz kondurmuyor laf söyletmiyor olayı başkalarının adı etrafında konuşmaya özen gösteriyorsunuz ısrarla. Bizim gibi sessiz sakin sadece şu platformdan bilgi almaya arada bildiği varsa paylaşmaya çalışanları bu konuşmalar uzun zamandır rahatsız ediyor.
" oradan birisi çıkmış " dediğiniz kutlu bey gayet yerinde bir uyarı yaptı konuda ondan sonra kapatıldı ama yazılanlar silinse bile kayıtlıdır unutmayın.
Ne yazık ki sizde de çok kibar olmayan cevap yazma alışkanlığı var , bunlar en başta medenice konuşma iletişim kurmaya uygun değil. Karşınızdakinin yaşına vs de hürmet etmiyorsunuz vs vs .
Bu konuyu buraya taşımayın demektense bence adilce çözümünü bulup uygulamak lazım, Kaan beyinde uyardığı gibi bu tip yazışmalar sadece bizleri bu forumdan soğutur veya uzaklaştırır. Emin olun fotoğrafçılık hobimiz için bu forum olmaz sa olmaz değil, Ama saygı , düzeyli sohbet çok daha önemli .
Son olarak da artık bilmek isteriz ki bu forumda kim - kimler yetkili , kimlerle bu tür sorunları konuşmamız gerekiyor.