Öncelikle herkese mehabalar uzun aradan sonra burda olmak mutluluk verici. Turnede olmamdan dolayı Cin Pekin ve Shangay'da foto makinalarına baktım ve kararsızlıktan son ana bıraktım..Sizin bilgileriniz bana yön verecek.
Daha önceden 500D makinam vardı onu sattım ve şuan gel git halindeyim, Bircok araştırma yapmakla beraber sormadan gecmek istemedim. Hafta ici ya Canon 7D alıcam yada Nikon D7100.(yada D7000)

Hep aklımda nikon D7000 foto ve video kalitesi vardı fakat canon 7D ninde bir hayli ön planda olduğunu biliyorum hele Canon 70D nin cıkmasıda ayrı bir kararsızlık aşaması kendi adıma..!

Siz değerli forum üyelerinden özellikle 7D kullananların ,nikon d7000 veya d7100 hakkında da bilgi sahibi olanlarından bilgi almak isterim..Son 5 günüm var zira

Elimde şuan kalan lensler 55-250 ve 50mm . Canon 7D ile birlikte 18-135 lenste alacağım buna yakın muadil bir lenste tavsiye edebilirseniz sevinirim..Bu alacağım makinayıda uzun süre kullanacağım,Kendim prof müzisyen olduğum icin konser cekimleri,kısa video klipler,web site icin kaliteli fotolar vs tarzında cekimler yapacağım ve aynı zamanda foto benim icin büyük bir tutku...

Şimdiden herkese cok teşekkür ederim....