hocam kafanı biraz daha karıştıracağım belki ama konser çekimleri vs diyorsan yüksek isoda bozulmadan fotoğraf çeken yeni teknoloji ürünlere yönelmen çok daha mantıklı. 70d, 6d, 5d mk iii hep yeni işlemcili ve iso konusunda önceki kameralardan çok daha üst seviyelere çok daha temiz şekilde çıkabiliyor. 5d mk iii'ün 6400 isosu noise açısından 500dnin 800 belki 400 isosuna denktir. o derece temiz görüntü alırsın. tabi 5d mk iii almak çok büyük yatırım öyle hadi alayım denince alınmıyor ne yazık ki. internette şöyle bir karşılaştırma var iso açısından 70d 7100 ve 7d için bakıp kendiniz karar vermenizi öneririm.

High ISO Comparison: Canon EOS 70D Vs. 60D Vs. 7D Vs. Nikon D7100 | Camera News at Cameraegg

70d 7d gibi magnezyum kasalı darbelere dayanıklı bir kamera dağil ama kullanım şeklinize göre bunun size avantajı (hafiflik) veya dezavantaj (sağlamlık) olacağını da siz karar verin.

bu arada canonrumors'un kuşlarına göre 2014 ilk yarısında çıkacak 7d mk ii beklerim acelem yok benim yarım 7d mk ii'dir diyorsan beklemeni öneririm. haber sitede cr2 olarak etiketlenmiş yani güvenilir bir kaynaktan geliyor. haberin linki de aşağıda:

Canon EOS 7D Mark II in 2014 [CR2] « Canon Rumors