CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 50 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

  1. #1
    musicdanger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Hakan emre Ziyagil
    Makina:
    70D - 18-135 STM lens 55-250 mm 50mm f1.8
    Üyelik tarihi
    03.February.2012
    Nereden
    Ankara
    Mesajlar
    141

    Standart

    Alıntı BlackSilver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hocam kafanı biraz daha karıştıracağım belki ama konser çekimleri vs diyorsan yüksek isoda bozulmadan fotoğraf çeken yeni teknoloji ürünlere yönelmen çok daha mantıklı. 70d, 6d, 5d mk iii hep yeni işlemcili ve iso konusunda önceki kameralardan çok daha üst seviyelere çok daha temiz şekilde çıkabiliyor. 5d mk iii'ün 6400 isosu noise açısından 500dnin 800 belki 400 isosuna denktir. o derece temiz görüntü alırsın. tabi 5d mk iii almak çok büyük yatırım öyle hadi alayım denince alınmıyor ne yazık ki. internette şöyle bir karşılaştırma var iso açısından 70d 7100 ve 7d için bakıp kendiniz karar vermenizi öneririm.

    High ISO Comparison: Canon EOS 70D Vs. 60D Vs. 7D Vs. Nikon D7100 | Camera News at Cameraegg

    70d 7d gibi magnezyum kasalı darbelere dayanıklı bir kamera dağil ama kullanım şeklinize göre bunun size avantajı (hafiflik) veya dezavantaj (sağlamlık) olacağını da siz karar verin.

    bu arada canonrumors'un kuşlarına göre 2014 ilk yarısında çıkacak 7d mk ii beklerim acelem yok benim yarım 7d mk ii'dir diyorsan beklemeni öneririm. haber sitede cr2 olarak etiketlenmiş yani güvenilir bir kaynaktan geliyor. haberin linki de aşağıda:

    Canon EOS 7D Mark II in 2014 [CR2] « Canon Rumors
    Arda söylemlerınde cok haklısın,aksine kafam karışmıyor daha acıklayıcı oluyor benim icin, 7D mark 2 bekledim ama daha gelmedi ve buradan yani Cin'den artık TR ye geleceğim. Sanki suan Nikon D7100 daha bana yakın geliyor gibi, Auto focus video mod ve iso başarısından dolayı ve yeni teknoloji olacagından dolayı.

    Suan 7D alsam sanki biraz eski teknoloji almış gibi hissedecegim. 70D konusunda sana katılıyorum o makinada bana cok sıcak ve güzel geldi eski bir 60D hayranı olarak..İnanın sizle konusurken bir yandan araştırmaya calısıyorum. Fiyat olarak ortalama 2700-3000 TL bandında gidıyor 7D fiyatları , sanırım nikon D7100 de 400-500 TL gıbı bır farkı var Cin'de...İyi düsünmem ve kararı vermem gerek dostlar










    Konu musicdanger tarafından (22.November.2013 Saat 18:20 ) değiştirilmiştir.
    EOS 70D
    18-135 STM (süper hızlı ve sessiz
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

    18-55 IS
    EF 50mm f/1.8 II



    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •