Alıntı Emr² Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet ne yazık ki sitedeki yazılım nedeniyle hangi bölümde hangi konu olduğunu belirtmiyoruz. Ancak yakın zaman içinde tasarım değişecek, yeni tasarım için bu başlık konusunu ileteceğim.

Ancak biraz yardımcı olmak adına;

1.Bölüm : Makine İzolasyonu ve Yağmurda kullanım
2.Bölüm : Pahalı Flaşlara Alternatif Çözümler
3.Bölüm : iPhone ile Moda Çekimi
4.Bölüm : DSLR'de Video Çekimi
5.Bölüm : Kolay Taşınabilir Fotoğraf Makineleri
6.Bölüm : Hızlı Lensler
7.Bölüm : Full Frame Fotoğraf Makineleri
8.Bölüm : Ekipman Satınalma Süreci
9.Bölüm : En iyi kameraya sahip cep telefonu, ucuz bir kompakt fotoğraf makinesinden daha mı yeteneklidir?
10.Bölüm : iPad’in genel tanıtımı ve fotoğraf izlemeye yönelik uygulamaları
11.Bölüm : iPad’de fotoğraf işlemeye yönelik uygulama seçenekleri
12.Bölüm : iPad’e çektiğimiz fotoğrafları nasıl atabiliriz? Camare Connection Kit’in yapabildikleri, yapamadıkları
13.Bölüm : Süper Zoom Lensler

Emir'le 10 Dakika | BasÇek
Merhaba Emir, Ben Erzurum'dan Halil. BEn de sizin gibi dijital fotoğrafçılığa, DSLR ile video çekimine meraklıyım. Acaba Canon için geliştirilen MAGIC LANTERN yazılımının ayrıntılı kullanımı ve özellikleri için de bir program çekebilir misiniz?
Bir de benim Canon 60D var. Bu DSLR ile belgesel çekmeyi düşünüyorum, yani röportajlı bir belgesel olacak. Full HD çekmeyi düşünüyorum. Audio için Rode Videomic ve ZoomH4 alayım diyorum. Audio için önerilerin nelerdir? Bunları almam iyi olurmu? Ayrıca belgeseli çektikten sonra post production için Bilgisayarın konfigurasyonu ne olmalı. Ben IMAC kullanıcısı değilim. Laptopta render etmeyi düşünüyorum Full hd dosyaları. Hangi programı kullanmalıyım Premiere mi, Final Cut mı, Vegas mı? Bir de laptop için konfigürasyon ne olmalı? Yani i7, 8gbram, 2gb ekran kartı mı yeter? NAsıl bir konfig ve audio set edinmeliyim? Bir de Magic Lantern'i anlatan bir 10dklık program çekebilir misinz? Magic Lanter biliyorsun ingilizce. İngilizceyle ilgili sıkıntın olursa ben ingilizce öğretmeniyim yardımcı olurum. Ben bayağı kurcaladım ML'yi ama keşfedemediğim noktalar var. O noktalardaki soru işaretlerinin gitmesi için bir program çekebilir misin diyorum. Tşşkr ederim.