siz anlamak istemiyorsunuz bende artık diretmeyeceğim. siz gidin alın bu ekipmanı gönül rahatlığıyla kullanın. 1500$ verin. bir arkadaşın dediği gibi battery grip takılmıyor herhalde. onuda çözün. siz çok bilgilisiniz.

5dmk2 kullanıyorsan, video çekiyorsan L serisi olmayan bir lens ile istediğin performansı alamayacağını şurada kime sorsan söyler. kaldı ki burada birçok kişinin elinde L serisi lens mevcuttur. benimde elimde L serisi lens mevcut bununla neyi karşılaştırmaya çalışıyorsunuz anlamıyorum.

yukarıda belirttiğim gibi, ilk mesajdaki linke ulaşın ekipmanı alın. videonuzu çekin. mutlu olun. ben artık yazmıyorum.

Alıntı hepatitb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Şöyle cevaplayayim, Hiçbir video kamerada 1500$ aparat(!) verilmez.Sadece kameradır, o yan üründür. 3-4 tane L lens dediniz, ki hangi video kamerada -ki eğer biliyorsanız- L lens ile kullanıcıya geliyor? Bunun cevabını verebilir misiniz? Anlayamıyorum bu tavırları...

gorkemkeser'in dediği gibi 8000€ civarına çıkıyor.RED alınabilir bu fiyata ancak ondaki hendikap ise lenstir.Lensleri çok pahalı olmakla beraber, EF, PL, Nikon vs.. bayonet de sağlanabilmektedir.Ayrıca hangimizin L serisi lensi var, biraz saçma oluyor illa L serisi lens lazımmış gibi, adı üstünde Luxury..

Bir fotoğraf makinesi olarak kalitesini kanıtlamış bir makine, ayrıca da bir çok üstün video kameradan da iyi sonuçlar çıkartabilen bir video kamera aynı zamanda.

Şuanda aynı firmanın sattığı Canon XLH1 serisini internetten araştırabilirsiniz, fiyatlar ve performansı ortada, daha da çıkıp ortalığı bulandırmaya gerek yok sanırım.