Alıntı KeremPeksen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba.
Ben Kerem PekÅŸen.
Aranıza henüz bugün katıldım.
Yaşım 45, ben şimdiye kadar çekilen fotoğrafları incelemeyi ve bazen dakikalarca bir tek fotoğrafa bakmayı sevdiğimi sanıyordum, taaa ki bir arkadaşımın yarı profesyonel Fotoğraf makinesi ile bir kaç resim çekene kadar, zavallı kendisine ait makineyi elimden zor aldı
Velhasıl Arkadaşım sana da bir tane alalım dedikten sonra, benden kurtulmanın yolumu bulmuş oldu
Demem o ki;
Ben sadece bakmayı seviyorum sandığım şeyleri aslında çekmeyi de seviyormuşum, ancak haberim yokmuş, yazık ki bunu 45 imde öğrendim.
Elbette bu işin belki yaşı, başı yoktur diyeceksinizdir, Zira Arkadaşım da böyle söylemişti.
Sonuç olarak hemen gidip bana bir Canon EOS 200D aldık, Foto dışında Video performansı ile de hayret verici bir kaliteye sahip olduğunu gördük, arada videolar çekmek de isterim demiştim.
Google da Canon yazınca bu siteyi bulmakta zor olmadı.
Ancaaaaak, az da olsa hayal kırıklığımı dile getirmek istiyorum, benim gibi yeni başlayanların da hedeflendiği bir topluluk izlenimi vermiyor bu site, dahası Forum genel başlıklarında ne amatör, ne yarı pro, ne de pro gruplarının içerisine Canon 200D eklenmemiş, üvey evlat muamelesi görmüş olan makinem ile ilgili bilgiyi, maalesef bu siteden alamadım, yukarıda sağ üst köşede duran arama text box ını kullandım, zira benim de 13000 üyesi olan bir forum admin liğim var ( neyse bunun konumuz ile alakası yok tabii )
Ben biraz bilgi istiyorum sadece, genel bilgi deÄŸil benim makinem ile ilgili bilgi istiyorum, inceleme deÄŸil ( Youtube incelemeler ile dolu )
Lütfen beni yönlendirip yardımcı olabilir misiniz ?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Ä°yi Forumlar.
Dip Not : İnşallah Arama konusunda ben yanlış yapmışımdır da bu sitede yeterli bilgi vardır.
Hoşgeldiniz, muhtemelen yeni bir kamera olduğu için başlığı yoktur. Forumda şöyle bir durum var, kameranın modeli ne olursa olsun sorunlar veya öğrenilmek istenen şeyler hemen hemen aynıdır. Bu yüzden siz takıldığınız noktayı konulardan veya chatbox'tan yazarsanız ilk fırsatta bilen arkadaşlar cevaplayacaktır.