Alıntı NCavuS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Konuyu hortlatmak'ta yarar bulmakla birlikte hala imzanızda bu lensi görmüşken. Biraz daha lens hakkında tecrübe ve yorumlarınızı almak isterim.

Açıkçası lens kağıt üzerinde beklentilerime uygun gibi görünmekte. Hala hazır'da 650d ve 18-55 sahibiyim ve zoom lens'te tamron 70-300mm vc usd'de kesin karar kılmış durumdayım.
Devamında -70mm açıyı'da tak-gez lens olarak şu sebeplerden dolayı Sigma 17-70mm os hsm düşünüyorum...

Sırasıyla, açı aralığı 17-70 cazip gelmekte, bunun dışında keskin sayılabilecek'te bir lens gözlemlediğim kadarıyla, macro, f2.8, ve os özelliği oluşu. Devamında Fotorafiyum'da gördüm sanırım HSM özelliği sadece Nikon'lar için gibi bir ibare vardı ? Bu birazcık kafamı karıştırdı, özelikle videolar'da istemeyeceğim bir durum ki beni Tamron 17-50mm vc almayışımın sebebi USD olmaması. Bir kaç değerini bilmeyen arkadaşımda var yani biraz kullanmışlığım söz konusu. Harkulade bir lens ve hakikaten ihtişamlı'da ama sessiz değil bu önemli benim için. Bu arada ihtişamdan bahsetmişken varsa kolayınızda ve zahmet olmayacaksa Canon 18-55mm ile ikisinin yan, yana bir resmini paylaşırsanız pek makbul olacaktır. Şimdiden size ve alaka gösterecek herkese hörmetler ederim..
ben biraz daha kafanızı karıştırayım. madem 650 D var ve madem ses ve AF önemli, neden STM lens düşünmüyorsunuz? ikincisi tanrının bir lütfu olan ve er veya geç edinmek isteyeceğiniz 70-200 canon varken tamron tele lenste kesin kararlısınız?