Alıntı SlymnYdn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sizin kullandığınız 600D nin de videosu gayet iyidir. Videoları tripod ile çekecekseniz sorun yok bence. Fakat elde çekecekseniz titriyorsa eliniz 17-70 os hsm alabilirsiniz. Tamron ile Sigma'nın keskinliği aynı bana göre. İki lensi de denedim fakat video için sigma daha uygun duruyor. Tabi video için aslında forumda genelde 50mm lensler daha çok öneriliyor. Biraz daha forumda araştırma yapabilirsiniz.

Gece çekimlerinde bir kez başıma geldi. Bir arkadaşımın nişanı vardı. Hafif karanlık ortamlarda lens odaklama yapamıyordu. Tabi bu biraz sıkıntı ama her zaman olacak bir olay değil bana göre. Manuel netleme ile sorun çözülebilir. Ttl in bir faydası olurmu pek bilmiyorum ama odak noktasında ışık olmadığı için netlemekte kararsızlık yapıyor lens. Tabi bu her fotoğrafta geçerli değil. Ben 200-300 e yakın fotoğraf çekmiştim. Sadece bir yada iki tane kaçırdığım oldu. Netlemiyorsa zaten tekrar netlemek için yarım basıyordum.
odakladığınız yer karanlıksa en pahalı lens bile saçmalıyor. cunku piksel farklılıklarını baz alan bir netleme sistemi var. biraz ışık olacak ki orada en yüksek farklılığı yakalayabilsin.