Alıntı maliozirmak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne gerek var spor salonuna 5yuis, 6yuis para vermeye misali sattım ff makinayı aldım crop makinayı kafam rahat. Yok 16-35 mi? yok 17-40 mı?

Cidden sırf bu yüzden geçtim crop makinaya nasılsa dedim makinayı 40 yılda bir alıyorum elime en azından onda da ekipman düşünmekle uğraşmayayım tek seçenek
10-18 o da 700 tl

Kendim için söylüyorum, ne kadar çok ekipman o kadar az ve kalitesiz fotoğraf. Sırf bu yüzden yeniden hepsini satıp fuji almayı bile düşünüyorum.
Tipik Kayserili muhabbeti olmuş sevgili Mehmet Ali. Kıyamamışsın paracıklara, vermişsin FF seti ))
Aslında şu, "kırk yılda bir alıyorum elime" sözüne takıldım. Şöyle bir bakındım, gerçekten az fotoğraf yüklemişsin. Oysa avatarındaki fotoğrafında elinden tuttuğun muhteşem bir modelin de var.
Sözünü ettiğin donanım takıntısı ve FF den Crop a dönüşü ben de yaşadım. Fuji için param yetmezdi.Kaldı ki az lens seçeneği, vs nedeniyle param olsa da almazdım diye düşünüyorum. O nedenle bir D3300 ve olabildiğince ekonomik lenslere döndüm. Sonuçta şimdi çok daha fazla fotoğraf çekmek ister oldum. Makine ve lensin kolay taşınabilir olması oldukça motive ediciymiş. Zor ışık koşullarında hemen her durumun altından kalkabiliyor olmak ta beni coşturdu diyebilirim. Akşam spor amaçlı yürüyüşlerde bile 50mm lensi takıp makineye öyle çıkıyorum. Paran varsa Fuji yi al, ya da her ne ile çekersen çek ama o modeli aman kaçırma. Her günü bir sonrakinden farklı onun