@oytun

Okumak, okudugunu anlamak cok onemlidir. Ibrahim bey 60D, 5D Mark III arasindaki fark ile alakali soylemistir. Aslinda bir yerde haklidirda. Cunku cok farkli amacli, farkli segmentli makinelerdir. Baslikta video ile alakali oldugu belirtilmediginden yanlis anlasilmaya musaittir. (Baslik duzeltildi bu arada) Hani yoksa, Ferrarimi alayim yoksa kayaktakimimi gibi bir farktan bahsediyoruz burada.

Ancak;

Oncelikle Bulmadiysaniz sorun ve yeni baslayanlar icin bolumlerimiz var. sizin yaptiginiz forum kurallarina aykiri. Oncelikle mesaj sayiniz yetmiyorsa bile ilgili konuyu bulup acmak sizin sorumlulgunuz. Eger ilgili konuya acmis olsaydiniz, basliga yazilmis ve sizinle alakali olmayan bir konuyu uzerinize almis olmayacaktiniz. Boylece gerginlige sebep olacak bir mesaj da atmayacaktiniz.

Mesajlariniz konu ile alakasiz oldugu icin silinmistir.

Forumda asgari degil azami saygi kyurallarini gozetin. Karsinizdaki insanlarin once iyi niyetli oldugnu dusunerek yazilanlari okuyun. Bir konuya sinirlendiginizde acaba yanlis anlamis olabilirmisiniz diye teyidini yapin. Bunlar yazi ile iletisimin baslica prensipleridir.

Saygilar.