Kaan bey öncelikle güzel inceleme için teşekkür ederim. Biz de Fotografium oalrak elimizden geleni yapmaya çalıştık. Dediğiniz gibi lensi biraz zorladık.

Sonuç ise bana kalırsa keskin ve daha net görüntü. Dezavantajalrından da bahsettik yalan yok. Ağır ve filtre takılamıyor dedik. Yalnız ağır olması kimileri için daha stabil tutuş sergileyebiliyor.
Ayrıcaaaa ikinci dezavantajı da Fotografium oalrak avantaja çevirmeye çalışıyoruz. Türkiye için yeni bir marka sayılabilecek kare filtre sistemini nispeten uygun fiyata getirebiliyoruz.

içerisinde Holder - kelepçeli bir holder-
ve bir adet nd1000 10 stop filtre mevcut.

Bunun testini değil belki ama incelemesini yapacağız yakın zamanda. Elimde bir tane mevcut.

Fiyatı yaklaşık 500$ civarında olacak. Malesef doların durumuböyle giderse yüksek bir fiyata sahip ama LEE filtreyi hesaba kattığımızda ondan daha yüksek stop avantajı ile 10 stopluk bir ND filtre alınabiliyor. Ayrıca Filtre yapısı oalrak geçişli nd filtreleri de takabiliyorsunuz. 150x150 ya da 150x170 geçişli nd kullanılabiliyor.

Sitemizden bu ürünü takip edebilirsiniz. Tamron 15-30 önerilerine yakın zamanda eklenecektir.

Fotoğrafları da ben çektim. Beğenmenize sevindim. Gün içinde en fazla bu kadar fotoğraf çıkartabildim. iki üç tanesi hariç çok beğenmediğimi söylesem yalan olmaz.