Alıntı Coldworld7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
BUSAH kardesim oncelikle allah utandırmasın umarım istedigin gibi olur.

Eger askı siparisini iptal edebilirsen et bende aynısından var ve hic kullanıslı degil bir cekimde kullandım cift body 6d + 20-35 ve mark 2 + 70-200 makineler basıbos üzerinde sallanıyo ve hareketlerini kısıtlıyo istersen sana gondereyim kullan ama ilk kullanmadan sonra vazgececeksin bence. bunun yanında tetikleyiciler flashlar falan da oldugu zaman bayaa bi zorlanıyo insan. ben iki makineyide askısız kullanıyorum daha rahat ve dikkatimi askı dagıtmıyo hicbir zaman.
yapmıs oldugun liste güzel ama ekipmanına bence bir balık göz de eklemelisin diye düsünüyorum farklı fotolar cıkıyo gercekten.
simdiden kolay gelsin
Çok teşekkur ederim, ciftli askiyi iptal edip yerine sebastianin tavsiyesiyle focus f1 omuz askisi aldim ve inanilmaz memnunum size de tavsiye ederim listeyi netlestirdim mark3 16 35 70 200 ve sigma 8mm

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi