Düğün için düşünüyorsanız ilk önce 24-70 ve 70-200'ü bir kenara koyun. 24-70'in ilk ve ikinci versiyonlarında fiyat-performans olarak ilk versiyonu almak bence daha mantıklı.
70-200'ün ise mutlaka ikinci versiyonunu alın. Bu iki objektif sizin iş yükünüzün belki %90'ını çeker. Şart değil ama üçüncü bir objektif olarak 24mm'nin yetmediği yerlerde kullanmak için bir daha geniş açı olabilir.
Veya tercihe göre f1.2'lik bir objektif de düşünülebilir ama dediğim gibi şart değil. Gövde olarak 6D'nin yanına crop olarak yine wifi desteği olan bir model tercih ederseniz anında baskı için avantajınız olur. Ayrıca iki flaş ve her makine için en az birer yedek pil almanız şart. Flaşları Canon'dan başka marka almayın ama yedek pillerde orijinale boşuna dünya para vermeyin. Flaşta 600EX veya 580ex II şart değil, bütçenize göre 430EX almaktan çekinmeyin.


Sonuç olarak bence 24-70 ve 70-200'den sonra önce flaş vs. gibi elzem aksesuarları alın. (-ki ciddi bir para tutacak onlar da. Daha falanı-filanı derken alacağınız bir sürü aksesuar olacak.) Bence kalan bütçenize göre üçüncü veya dördüncü objektife karar verin.