CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 40 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

  1. #9
    Samhain - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CT İstanbul Anadolu Yakası Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    murat özel
    Makina:
    canon eos 60D
    Üyelik tarihi
    14.July.2010
    Nereden
    istanbul
    Yaş
    37
    Mesajlar
    601

    Standart

    Ticaret okuyorsan bilirsin bir şirket kurarken bu şirketin alacağı devlet desteği kuracağı arazilerin metrekare başına parası,vergileri,alıcağı elektrik,işçilik masrafları,kargo,fabrika düzeni(en önemlilerden biri),kadro vb bir ton farklı etken ve değişken mevcut.Kdv ve diğer vergiler bellerini çok büküyor.
    Bu tip bir iş kolunda olmak istiyorsak zaten patent kullanıcaz buda karlılığı düşürücek.
    Kusura bakılmasın devlet desteklemiyor.Bir noktada haklı dışarıdan patent alıp fabrikada üretince nolucakki.Büyük karı onlar götürücek.
    Bu noktada iş üniversite hocalarına düşüyor.Sıfırdan proje yazıp bu projelerine patent alıp bir iş dalı kursalar desteklenicekler.
    Bir iş yerinin temel amacı kardır bunun devamında süreklilik ister.
    Arada ülkemizde üretilen lcd tv lerin çoğu lg panel alınıp burada montajlanıp türk malı diye satılıyor.
    Ayreten üretim oluyor ancak diğer gelişmiş ülkelerin kendilerinde istemedikleri doğayı kirleten fabrikaları açıp duruyoruz.










    Konu Samhain tarafından (27.August.2011 Saat 20:10 ) değiştirilmiştir.
    canon eos 60D /Canon 70-200 F/4 IS USM L/ 18-55 IS / Helios 44M-58 f2 / Canon 100mm f/2.8 USM/ Canon 50mm f/1.8 II /3pod /
    Caselogic XNSLR-7&/canon430 ex II

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •