Alıntı songül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Arkadaşlar Kimse bana kızmasın ne olur ama inanın içim şişti aynı konuda aynı fikirleri okumaktan... Saygısızlık olarak algılamayın, konuyu başından beri özenle okuyorum, tek bir kelime yada cümle atlamadan hemde... Ama sonuç aynı, Değer yargılarıyla alakalı bir durum bu... Bunu konuşmak paylaşmak tabiki çok güzel, tabiki saygı çerçevesinde ama aynı yerdeyiz... Bu konu ortak karara bağlanabilecek bir konu değil... Şahsım adına artık daha çok fotoğraf konuşmak, izlemek, görmek istiyorum... Teknik açıdan izleyelim ve yorumlayalım... Işık nerden elmiş, nasıl pozlanmış v.s.

Etik kurallar yada değer yargıları değişken görüldüğü üzre... Sokakta gizli çekim yapacak olan yine yapacak, izin istemekten yana olan yine şsteyecek... Saygı ve sevgiyi kaybetmeden yapılan açıklamalar, anlatımlar için şahsım adına teşekkür ederim... Bu sadece benim fikrimdir...

Saygılar...
Bende teşekkür ediyorum yaklaşımından dolayı.
Aristoteles'e ait paylaştığım metin M.Ö. 300'lü yıllarda İzmit'te kaleme alınmış. O zamandan bu zamana,tüm dünyada hatta aynı coğrafyada, hala tartışıldığı düşünülürse benzer konuların, uzayıp gitmesi çok olağan tartışmanın Lakin, ben çok faydasını gördüm sizlerin, ve özellikle fotoğraf konusunda benden tecrübeli olan nezaket sahibi insanların yazılarını okumaktan. Tekrara düşülmesi söylediğin gibi sıkıcı olabiliyor bir nebze. Başlık yeterli ölçüde işlev görmüş bulunmakta. Özgün,yeni olan paylaşılabilecek fikirler var ise devam etmesinde fayda var ancak, defa kez aynı şeyleri yinelemekte yarar görmüyorum.

Saygılar.