Aslında son savaşlardaki sıkıntının sebebi de budur. Dini şehadedi insanlara yanlış empoze ettikleri için adama bağlıyorlar patlayıcıyı git çek pimi şehitsin oğlum diye adam da inanıyor mazlumu öldürmenin sevap olduğuna.
Emperyalist güçler sadece ortadoğu değil dünyanın her yerini karıştırıyorlar. Sierra Leone'deki çocuk askerler aklıma geliyor, öğretmenini vurması söylenen çocuk askerler. Oradaki savaşın sebebi elmas ve altın madenleri, buradaki ise ortadoğuyu ele geçirme planları. Şahsım adıma ben UWO TJ Club Blog: Sierra Leone Civil War bu tip fotoğrafların hiçbirisini dünyanın hiçbir yerinde çekmek istemiyorum.
Irak savaşını canlı yaşamış futbolcu Ali Adnan özet geçmiş. Ne ile savaştığını bilmeden yaşamak. Ali Adnan'dan büyük vefa - Süper Lig 2013-2014 - Futbol - Eurosport