1- Bu fotoğrafı Adana Büyüksaat civarında çektim evsiz olma ihtimali oldukça yüksek o taraflara ne zaman gitsem aynı yerde aynı mekanda buluyorum kendisini.


2-Bu fotoğraf ise Tarsus-Adana E-5 karayolu üzerinde tarsus çıkışına yakın bir yerde çekildi. Kendisi aslen Eskişehirli yaşadığı yer ise Bir traktör römorkundan bozma üzeri çadır ile kaplanmış bir baraka. 2 senedir aynı yerde yaşıyor ya da yaşamaya çalışıyor. Geçimini ''Şal'' dokuyarak kazanıyor.


3-Bu fotoğraf en son istanbul ziyaretim de çekildi sanırım gece yarısı olmalı. Fotoğraf yeterince açık sanıyorum.


Kesinlikle anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi umarım ki gereken yere ya da yerlere mesajlar ulaşır bu insanlar için birşeyler yapılır. Projenizde başarılar.