yazdıklarınızı gülerek değil kahkaha atarak okudum ama bende mi bir terslik var demedim de değil

benim işim gücüm elektronik. odam kablodan geçilmiyor. annem eskişehire geldiğinde hep öğrenci evinde odan kablodan geçilmiyor kendi evine çıkınca napacaksın acaba der en son havyayı bulunca evde ne o dükkan mı açacaksına kadar getirdi herhangi bir şeye sinirlensem alışveriş merkezinde "git şurda teknosa var gir de sinirin geçsin" der hep

gelelim fotoğrafa. sevgili falan yok ama arkadaşlarımdan aldığım tepkiler; "yine mi makine bakıyorsun? hayır alamıyorsun da ne diye bakarsın ki? (e arkadaşım ben sizin onca saat hiç birşey almadan kıyafet mağazalarında gezmenize birşey diyor muyum )

her daim fotoğraf makinamı yanımda taşımaya çalışırım bazı günler sadece hamallık yapsam da buna karşı da verdikleri klasik tepki "aldın da noldu sanki makineyi yanına, bak boştan yere taşıdın demiştim ben sana alma diye"

kendi fotoğraflarını istediklerinde "ne kadar zaman oldu nerede bizim fotoğraflar, ot böcek olsak şimdiye vermiştin fotoğrafları )

veya bilgisayarda oyun oynarken arkadaşlarımdan genelde aldığım tepki "sevgilin olsa evlensen bilgisayarın ps3ün başından kalkmazsınız artık." tabii cevap da gecikmez "ne güzel olur beraber counter atar cod oynarız "

bunlar benim başıma gelenlerden hatırlayabildiklerimden bir kaçı