Demekki ben şanslı azınlıktanım,
Eşim tüm makinalarımın fiyatlarını bilir, neler eksik neler alacağım konusunu bilir, sanırı bunun sebebi baştan beri herşeyi anlatmış olmam (birde alım-satımda zarar etmemem)
Ben, bak bunu çekebilmek için şöyle bir lens lazım derim oda bize lazım mı diye sorar, durumöa gore gerek yok bu tarzım değil veya evet alacağız derim kabullenir.
Gezi'ye çıktığımızda benimle gelir, hatta şunuda çeksene falan der, çıkartır makinayı veriririm 2-3 kare ceker begendiği şeyi bana geri verir.
Fotoğrafları beraber işleriz (burda anlaşamayız tabi çogunlukla, benim çektiğim kare benim ruh halime göre işlediğimde önce beğenmez ama sen bilirsin der bu senin bileceğin şey)

Tek sorun yeni çanta almak istediğimde oluyor, çunku zaten var, yetmiyormu v.s. gibi yorumlar çıkıyor ama bununda aşılması basit 1 gün tüm ekipmanları çantaya koyup taşıtmak, beli, kolu ağrıdıgında veya fotoğraf çekmek istediğinde çantadan çıkartırken vakit harcadığında hemen bu çanta'da çok kullanışsızmış diyor

Ben genelde çevreme söyleyemiyorum fiyatları (eşimde soylemiyor), o kadar para verilirmi ne gerek var diye başladıkları için. Hemen bakışları değişiyor acıkcası.