Alıntı Serhan Seçen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ya bilgisyarınız da ki usb portlarınız yeterince gücü veremiyor ya da kablonuz ile ilgili bir problem var bilgisayarınız eğer desktop'sa kapatıp fişini çekin ve fiş takılı değil iken bir iki defa açma kapama tuşuna basın sonra yeniden fişi takıp açın. Notebook'sa pilini çıkarıp elektrik bağlantısını kesin yine bunlar takılı değil iken açma kapama tuşuna basın 1-2 defa sonra açıp deneyin. Tabi bu bir yol denediniz mi bilmiyorum ama düzelme ihtimali var.
Valla aylardır kullandıgım harddisc gücü yetmeyecegini sanmıyorum , portlarda da bir sorun oldugunu düşünmüyorum çünkü başka bilgisayarda da denedim.Şimdi pili çıkartıp deneyecegim fakat sanırım donanımsal bir arıza oldu bilgisayara takılı iken 10 dakikada bir baglantı gidip hemen geri geliyor.

Edit: Laptobu zaten bataryasız kullandıgım aklıma geldi Kapattım ve prizden çektim dediklerinizi yaptım malesef sonuç yine olumsuz.Harddisc bilgisayara baglı iken çok geç açılıyor dünde böyle olmuştu acaba virüsle ilgili bir sıkıntı olabilir mi muhtemelen 2 gün önce içi virüs dolu olan bir bilgisayara taktım ve içindekileri yedekledim.