Afyonkarahisar’da askeri mühimmat deposundaki el bombalarının tasnifi sırasında peş peşe iki patlama yaşandı. Ortalık cehenneme dönerken, yeni bir patlama ihtimaline karşı yangına müdahale edilemedi.
TSK'dan sabah şu açıklama geldi: Afyonkarahisar' daki askeri mühimmat deposundaki patlamada; 25 askerimiz şehit olmuş, 4 askeri personel hafif yaralanmıştır.

Haberler linkleri:
Milliyet - CEPHANELİK TERÖRÜ

Askeri cephanelikte patlama: 25 şehit - Genel Bakış- ntvmsnbc.com



Son durum 25 şehit 25 ocağa ateş düştü yine!
Hükümetin amacı ne ben anlamıyorum.Terör saldırısı değil diyorlar.Öte yandan askerimiz teröristlerden kaçıp mescide saklanıyor noluyor ya bu hükümetin amacı ne yani? Politikası ne ? Yıldırma politikasımı yapmaya çalışıyor. Halkın ayaklanmasını bekleyip iç savaş çıkmasını mı istiyor ? Bu ülkede harç paralarını protesto edenleri biber gazı ve tazikli su ile karşılayıp tutukluyorken böyle olaylar oluyorsa artık sınırı aştıklarının kanıtıdır bu. Hepimizin canı kardeşi askere gidiyor eskiden askerlik göreviken şimdi resmen ölüme göndermek oldu. Burası TÜRKİYE artık birşeyler yapmanın vakti geldi. Kaç zamandır bayramlarımız bile kutlanmıyor bunada dikkat çekmek istiyorum. Ne halden ne hale geldi canım ülkem...

Düşün altındaki binlerce kefensiz yatanı.