Herkese merhaba. Post çok eski ama geçtiğimiz ay ve bu ay yaşadığım bir tecrübeyi paylaşmak istedim. B&H'den alışveriş yapmak isteyenlere faydası dokunur diye düşünüyorum.

Geçtiğimiz ay Amazon Amerika'dan k&f concept marka ayarlanabilir nd filtre sipariş ettim. Kargo firması da DHL idi. Siparişin üzerinden 1 ay geçti ve kargo gelmedi. Amazon müşteri hizmetleri ürünü kargoladıklarını söylediler. DHL müşteri hizmetleri de sadece kargo adına kayıt açıldığını, fiziksel olarak ellerine paket geçmediğini söyledi. Yani amazonu suçluyor yollamadı bana ürünü diye. Yani ya amazon yalan söylüyor ya da DHL. 1 ay bekledim ve gelmedi ürün. Para iadesi istedim Amazon'dan ve aldım.

Para iadesi aldığım günün ertesi günü, şansımı bir de B&H'de denemek istedim. Verdim siparişi. Adamlar (B&H) kargoladı ürünü. DHL'in kargo takip sayfasına baktığımda yine yalandan birkaç bilgi haricinde birşey göremedim. Bir önceki siparişimde de aynı durumu yaşadığım için tekrar DHL müşteri hizmetleri ile görüştüm ve bana yine kargo adına kayıt açıldığını ama fiziksel olarak ellerine paket geçmediğini söylediler. Bu sefer de B&H'i suçladılar yani.

Araştırınca internette bol miktarda DHL ve çalışanlarının kargoları çaldıkları konusunda yığınla şikayet gördüm. Hem de dünyanın her yerinden. Şimdi de B&H'den para iadesi almak için uğraşıyorum. Adamlar cevap bile vermiyor. Benim tecrübem bu yönde. Dikkatli olun yani.