Alıntı Emre KASAP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Katharsis, 3-5 bildiğimiz şeyler diyerek tanımladığın fotoğrafla ilgili çalışmalarını izleyebileceğim bir site mevcut mu acaba? Fotoğraflarını merak ettim.

Kaelhser, arkadaşlarından daha iyi maddî durumda olduğunu belirtmen üzerine, fotoğraflarını merak ettim ve facebook sayfana göz attım. İfadelerin, fotoğraflarına göre fazla iddialı geldi bana. bir de imzandaki Master of Flash ibaresini anlamayadım, rica etsem izah edebilir misin bana?

Soruya dönersek, fotoğraf eğitimi şart mı? Bence değil. Ama Lise çağlarında fotoğrafa başlamış ve gönül vermiş olsa idim, düşünebilirdim. Gezgin Bekir arkadaşımız mesela sonradan fotoğraf okumaya karar verdi ve yaptığımız sohbetlerde şu son 1 sene içinde kendisini ne kadar geliştirdiğini gözleyebiliyorum. Hasıl- kelam okuluna gitmek şart değildir illâ ki, lâkin gönül vermişseniz ve hakkını verecekseniz de zamanınız boşa gitmez. Ressam olmak için resim bölümüne gitmeniz "şart" değildir. Ancak size yardımı olur.
Sevgili Emre yolun Antalya duserse bizzat solediklerimi guzel bir is ortaminda sana sunabilirim.Eglence icin cekilen fotograflar ile is icin olanlat farklidir.İs icin yapilan birseyi sunmaya bir internet sitesi yapmaya gerek duymuyorum.Neden diye soracak olursan zaten hali hazirda elimde yeterince is var.Otel cekimleri esas isimdir bunun hakkindada konu acmistim.Diger bir konuya gelecek olursak flash konusunda. Forumda genel olarak insanlar bildiklerini paylasmak yerine hava atmaya calisiyorlar.Gerek ozel mesaj gerek mail yolu ole bircok kisiye flashlarin dis ortamda nasil kullanilmasi gerektigini bilgim dagarciginca ogretmeye calisiyorum.Umarim senin icin yeterli olmustur.Ve ekleyerrk diyorum sozumun arkasindayim 4 yil okula adayacagina fotogtafa ada daha farkli yerlere gelirsin..