@kgurel

Kimseye fotografinizi niye elestirmedi diyerek sitem etme hakkiniz bulunmamakta. Prensip olarak en az bir kac guzel sey soyleyebilecegim fotograflar uzerine yorum yapiyorum mesela. Sizin calismaniz ise artik bir ilisturasyon olmus. her ne kadar grefik, ilistrasyon hakkinda bilgi sahibi olsamda bu konuda fotograf elestiri paltformunda elestiri yapmayi dogru bulmuyorum. Fotograf isik ve golgenin birlesimidir... Sizin calismaniz, kompozisyon, kadraj, tonlama, zorlama vs olarak malesef kisisel olarak ne bana hitap ediyor nede benim kisisel fotograf tanimim icerisinde yer aliyor bu noktada elestiri yapmak yapicidan cok yikici olabiliyor. Eger kimse fotografiniza elestiri yapmadiysa iki sefer dusunmek gerekir.

Ayrica fotografi eklediginizde bu bolumu ziyaret eden kisiler sizin fotografinizi elestirecek bilgi ve tecrube duzeyine sahip olmayabilirler vakitleri olmayabilir vs. Eger fotografinizin elestiri almamasi sizi cok rahatsiz ediyorsa bu bolumde paylasmamaniz belki faydaniza olabilir.

@Tkurt
3uncu Elestiri:
Tonlama ve aalan derinligi secimini begendim ancak bir kac dostumuzun fda bahsettigi gibi kadraj sikintisi ve buna bagli kompozisyon problemi var. Tekerlegin kesildigi nokta ozellikle karenin asg tarafinda o kadar ucu ucuna ki yanlislikla olmus gibi duruyor. Tekerin gobegini altin noktaya yerlestirmeye calismissiniz bunu gorebiliyorum ancak icerik olarak bir konu, durum anlatmadigi icin fotograf ozellikle grafik ve soyut anlamda ekstradan guclu olmasi gerekiyor. Ve ufak kadraj hatalari bile sikinti oluyor.