CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Toplam 2921 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree8547Likes

Konu: >> Fotoğraf İsteği Yarışması << V2

Konulanmış Görüntüleme

  1. #11
    GunerGulyesil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Moderator

    Status
    Offline
    İsim
    Güner Gülyeşil
    Makina:
    Canon 5D Mark IV + Canon 5D Mark III + iPhone 7 Plus
    Üyelik tarihi
    09.January.2014
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    47
    Mesajlar
    902

    Standart

    Sayın Erkan,

    Yaptığınız tespitler gayet doğru. Süre 2 gün olmasına rağmen, bu kural sürekli ihlal ediliyor. Tespitlerinizden de görüleceği üzere, sürekli nazikçe hatırlatmalar yapıyorum. Ancak tüm bu hatırlatmalara rağmen, gecikmeler yaşandığı malum. Ve bir yandan da, başlığı yakından takip eden üyelerimiz bana sürekli bu gecikmelerle ilgili özel mesajlar gönderiyor. Yani belli ki, diğer üyelerin ya da moderatörün sürekli hatırlatma yapması işe yaramıyor ve başlığın devamlılığını sağlamıyor. Belli ki, devamlılık için ilgili kuralın işletilmesi gerekiyor.

    Keşke biraz daha geriye gitseydiniz. Bu müdahaleyi daha önce de yaptığımı görecektiniz. Daha önce de yaptım, şimdi de yapıyorum, aynı kural ihlaline tekrar denk gelirsem yine yapacağım. Çünkü bu yarışmanın kuralı bu ve diğer üyeleri bekletmemek gerekiyor. Katılımcılar da zaten bu kuralı biliyor ve gerektiğinde moderatörün müdahale edebileceğini kabul ederek katılıyor. Şimdiki müdahalenin size denk gelmesi tamamen tesadüf. Ama şahsınıza yönelik en ufak bir kasıt yok. Sizi hiç tanımıyorum bile, ne kastım olabilir? Bunda alınacak en ufak bir şey yok.

    Konu belirlemekte gecikmesi sebebiyle, diğer moderatör arkadaşıma bile defalarca müdahale ettim. Kuralları takip etmekten sorumlu kişi olmasına rağmen, o bile yaptığım müdahaleye alınganlık göstermedi. Çünkü insanlık hali, o da unutmuştu. Ama sonradan başlığa girerek, beklettiği üyelere kusura bakmayın dedi, oldu bitti. Hatta ben de bir defa unuttum, ama diğer üyeleri beklettiğim için özür diledim, konu kapandı. Bir önceki iletimde de belirttiğim gibi, konu belirlemenin unutulması gayet normal. Ama bu başlığın da devam etmesi gerekiyor. Siz gereğinden fazla alınganlık yapmışsınız.

    Yine de yazdıklarımı okuyup okumamak ya da forumdan ayrılmak tamamen sizin tercihiniz, saygı duyarım.

    İyi çekimler...










    Konu GunerGulyesil tarafından (25.January.2018 Saat 22:39 ) değiştirilmiştir.
    GEAR: Canon EOS 5D Mark IV, Canon EF 16-35mm f/4L IS USM, Canon EF 24-105mm f/4L IS USM, Canon EF 50mm f/1.8 II, Sirui M-3204 Carbon Tripod, Sirui K-30X Ball Head, Wacom Intuos Pro Tablet, DELL UltraSharp U2713H
    FILTERS: LEE Filters Foundation Kit, LEE 77mm Adapter Ring (WA), LEE Big Stopper 3.0 ND, LEE 0.3, 0.6, 0,9 Soft Graduated ND, B+W 77mm Kaesemann CP MRC, B+W 77mm XS-Pro UV MRC-Nano 010M

Bu Konu için Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •