Alıntı GunerGulyesil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Birol bey, 24.01.2018 saat 03:31:37 itibariyle 2. gün dolmuş, 3. günün de içerisine girmiş olunuyor. 3. günün dolmak üzere olduğunu bu yüzden söyledim. Yaklaşık 6 saat sonra da, 3. gün dolup, 4. gün içerisine gireceğiz. Kurallar gereği ve başlığın akıcılığının devam etmesi için, istemeyerek de olsa müdahale etmek durumunda kaldım...
Normalde yarışma kuralları gereği, yeni konu belirleme süresi 2 gündür biliyorsunuz. Ki bence yarışma katılımcısının bir kaç dakikasını ayırarak cep telefonun girip bakması için gayet makul bir süre. Ama insanlık hali, bazen işlerimiz oluyor ve unutuyoruz. Sıkıntı yok, bu gayet normal bir durum. Ancak tabii bu tip durumlarda, başlığı yakından takip eden diğer dostlarımızın 2 günden daha fazla bekletilmemesi için de, moderatörlerin müdahale etmesi de gayet makul bir kural.

Sevgiler...


Sayın Gülyeşil ,
Forum kurallarına sonuna kadar saygılıyım , tabi ki herkese eşit olması şartı ile ;
Aşağıdaki örnekleri incelemeniz için yazıyorum ;

27.12.2017 . Atalay Mete ; Dört gün oldu.. Mehmet bey yeni konuyu belirlemeyi hak etmiş bence..
08.01.2018 . Güner Gülyeşil ; Gürkan bey yarışmayı sonuçlandırmak gerekiyor, 4. günün içerisindeyiz. ..
13.01.2018 . Güner Gülyeşil ; Atalay bey 5. güne girdik...

Bunlar sadece bir çırpıda bulduğum yazılar çok da geriye gitmedim .

Görüldüğü gibi 2 gün geciktiği için kimsenin sırası alınmamış , uyarılardan sonra hepside makul sebeplerle giremeyen forumdaşlarımız kısaca özür dileyip konu seçimini yapmışlar.
Hiç uzatmadan özetle diyorum ki ;
Epeydir forumda hoş olmayan diyaloglar oldu , kimine karışıp fikrimi söyledim , kiminde haksızlık edildiğini düşündüğüm arkadaşları savundum vs vs . Ne yazık ki bu forumdan artık keyif almamaya başladım ki ; her gün mutlaka girip tek tek yazılanları okuyordum. Bu kadar sıradan bir mevzuda bile hala bana ders verir gibi tlf dan bile bakılabilir vs diye cevaplar alıyorsam sanırım forumdan kibarca ayrılma zamanım gelmiş demektir .
Buradan edindiğim ve çok sevdiğim bazı dostlarıma tekrar teşekkürler ve hepinize bol güneşli güzel kareler çekmeniz dileğimle hoşçakalın diyorum ...

Üyeliğimi iptal edeceğim için yazdıklarınızı okuyamayacağım , bu yazı sadece dostları bilgilendirmek içindir...