Rica ederim. Samimiyetinize inancım tam.
Fotoğraf eleştirisi netameli bir konu. Sadece başlıklar değil web siteleri bu yüzden dağıldı gitti..
Öte yandan, halen mevcut fotoğraf derneklerinin kurslarının da olmazsa olmaz yöntemlerinde en az teorik bilgi aktarmak kadar, footoğraf okumak, eleştirmek var.
Bu başlığı açan Tunapala da ilk mesajında çekincelerini dillendirdikten sonra oldukça acımasızkuralları sıralamıştı. Her şeyden önce polemiklere izin yok!..
Sağ olsun şu an a kadar profesyoneller arasında sadece kendisi katkı yapıyor. Hani, bana ne katıyor derken adamcağıza haksızlık etmeyelim anlamında. Ayırdığı vakit ile muhtemelen para da kaybediyor!
Bize olabilecek en büyük katkısı, fotoğraf kültürümüzün çıtasının yükselmesi olacaktır diye düşünüyorum. Gerek çekilen fotoğrafların, gerek fotoğraf okuma bilgi düzeyinin, gerekse eleştirmenin çıtası.
Daha somut olarak aidiyet duyduğum bu portalin bir referans adresi olması mümkün olacaktır.
Sevgilerimle.
ilave. çıta konusunda analogcular alınmasın, tüm ülkeyi kast ediyorum.