CanonTURK Foruma Hoş Geldiniz.
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 38 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
Like Tree15Likes

Konu: AÖF Fotoğrafçılık Bölümü

  1. #1
    avmbk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Co-Admin

    Status
    Offline
    İsim
    Metin Burak Kınacılar
    Makina:
    5D Mark IV
    Üyelik tarihi
    25.October.2010
    Nereden
    Gaziantep
    Yaş
    39
    Mesajlar
    3,636

    Question AÖF Fotoğrafçılık Bölümü

    AÖF Fotoğrafçılık bölümü 2009 yılında faaliyete geçmiş ön lisans programıdır. 2 yıl toplam da 4 yarıyıldan oluşur. Her dönemde bir vize bir de final olmak üzere 2 adet sınava girilir; toplamda 8 adet sınav haftası içerir. İçerdiği dersler nezdinde daha çok fotoğrafçılık üzerine dersler vardır, kameramanlık ikinci plandadır. Her dönemde 30 krediden oluşur ve mezun olabilmek için 120 kredinin alınması gerekir.

    AÖF Fotoğrafçılık Bölümü İçin Aranan Şartlar

    Ben ikinci üniversitem olarak okuduğum için herhangi bir sınav şartı olmaksızın doğrudan AÖF bürolarından kayıt yaptırmıştım. Fakat daha önceden bir üniversite bitirmemiş olanların üniversite sınavlarına girerek yeterli puanı almış olmaları gerekir. Bahsedilen yeterlilik puanı hallice düşük olup bu yazıyı okuyup anlayabilen herkesin başarabileceğini düşündüğüm düzeydedir.
    Sınavla ya da sınavsız bu bölüme girebilmenin diğer bir şartı da istenilen giriş- kayıt ücretini yatırmaktır. Günümüzde dönem başı yaklaşık 250 TL civarına tekabül gelen bir meblağı bankaya yatırdıktan sonra kayıt yaptırabilirsiniz. Yanlış bilmiyorsam bu ücret son zamanlarda bankalarda uzun kuyruklar oluşturduğu için sadece bankamatiklerden şahsın TC kimlik numarası üzerinden yatırılmaktadır. Sisteme otomatik olarak düşmekte ve AÖF bürolarında memurlar tarafından görülebilmektedir.
    Kayıt işlemini tamamladıktan sonra sırada bölümün kitaplarını almak var. Kitap işine ayrı bir paragraf ayırdım; zira bazı arkadaşlar kitap dahi almayarak sadece sınavlara girmek için kayıt yaptırmaktadırlar. Kendilerince bir mantığı vardır elbet ama bence bir bölümü okuyorsanız yeterliliklerini yerine getirmeniz gerekir. Kitapları almanızı ve okumanızı ayrıca bilgi açısından da kesinlikle tavsiye ederim.


    Gelelim ders içeriklerine. 1. Yarıyıl yabancı dil ve teme bilgi teknolojileri haricinde 6 adet alan dersi var. Bunlar: temel fotoğrafçılık, görsel estetik, fotoğraf tarihi, fotoğraf kültürü, iletişim bilgisi ve sosyolojiye giriş. İletişim ve sosyoloji hariç diğer 4’ünü kesinlikle altını çizerek okumanızı tavsiye ediyorum. Merakı olanlar için zaten çok akıcı bilgiler var. Zorlanmadan geçilebilecek dersler, sadece fotoğraf tarihinde biraz fazla ezber yapmanız gerekebilir. Diğer iki ders yani iletişim ve sosyoloji biraz daha sıkıcı gelebilir. Özellikle de iletişim. Kitabi da pek iç açıcı değil zaten. Ama mecbur çalışılıp geçilmesi gerekli.
    2. yarıyılda ise; hareketli görüntünün tarihi, sayısal fotoğrafa giriş, film ve video kültürü, film ve video yapımı ve radyo ve televizyonda program yapımı dersleri yer almakta. İsimlerinden de anlaşılacağı gibi 2. Yarıyıl daha çok video ağırlıklı ve bu bölümün kameramanlık kısmına hitap etmekte. Genelde eğlenceli dersler; sadece program yapımı fotoğrafçı arkadaşları pek açmayacak türden.
    3. yarıyılda zorunlu Türk dili ve Atatürk ilkeleri ve İnkılap tarihi dersleri dışında sayısal fotoğraf işlem teknikleri, sayısal fotoğraf baskı teknikleri, kamera tekniğine giriş, fotoğrafın kullanım alanları, sayısal fotoğraf makineleri, toplum ve iletişim dersleri yer almakta. İlk iki dönemden daha teorik olan bu dersler ile daha fazla bilgi öğrenmek elinizde. En güncel ders olan sayısal fotoğrafa makineleri bilgi anlamında size çok şeyler katacaktır. Tek sıkıcı dersi yine toplum ve iletişimdir.
    4. ve son yarıyılda ise yine video alanında yoğunlaşıldığı hissedilmektedir. Zorunlu iki ders dışında videonun kullanım alanları, optik bakış, fotoğrafa ve video proje geliştirme, görsel kültür, güzel sanatlar, sosyal medya dersleri yer almaktadır. Ders içeriklerinin ezberlenmesi en zorlanılan dönem bu dönemdir. Kalın görsel kültür kitabı gibi teorik bilgi yüklü birçok kitap daha vardır. Tarihsel bilgini yanı sıra güncel bilgilerin de yer alması ile sınavlara daha fazla çalışılması gerekmektedir. Diğer dönemlerde olduğu gibi sıkıcı ders tabiri bu dönemde yok. Dersleri zor olduğu kadar eğlenceli de…

    Normalde her yarıyılda 8’er ders var. Fakat ikinci üniversite olarak okumak isteyenler için daha önceden aldığı bazı derslerden muafiyet söz konusu. Türk dili, yabancı dil, tarih ve bilgi teknolojileri dersleri muaf sayılabiliyor. Hatırlayabildiğim kadarı ile ders seçme işleminde muaf olmak istiyorum kutucuğunu işaretlemeniz yeterli. Dolayısı ile her yarıyılda 2 adet dersiniz eksilmiş olacak ve 6 ders ile yolunuza devam edebileceksiniz.

    Kaynakça: Açık Öğretim Fakültesinde FotoÄŸrafçılık Bölümü Okumak


    Detaylı bilgi için : https://www.anadolu.edu.tr/acikogret...e-kameramanlik











    ozsir, ihsas78 and osman046 like this.
    Satılık Sigma 180mm F2.8 DG EX Macro

  • #2
    avmbk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Co-Admin

    Status
    Offline
    İsim
    Metin Burak Kınacılar
    Makina:
    5D Mark IV
    Üyelik tarihi
    25.October.2010
    Nereden
    Gaziantep
    Yaş
    39
    Mesajlar
    3,636

    Standart

    Okutulan Dersler - AKTS Kredileri

    I.YARIYIL (Güz Dönemi)
    Ders Kodu Ders Adı Zorunlu/Seçmeli Teorik/Uygulama AKTS
    BİL101U Temel Bilgi Teknolojileri I Zorunlu 3+0 3.0
    EST101U Görsel Estetik Zorunlu 3+0 4.0
    FOT101U Temel Fotoğrafçılık Zorunlu 3+0 4.0
    FOT103U Fotoğraf Tarihi Zorunlu 3+0 4.0
    FOT105U Fotoğraf Kültürü Zorunlu 3+0 4.0
    İLT107U İletişim Bilgisi Zorunlu 3+0 4.0
    SOS101U Sosyolojiye Giriş Zorunlu 3+0 4.0
    - Yabancı Dil I* Zorunlu 0+0 3.0
    Toplam 30
    *Yabancı Dil I Dersi: Yeni kayıt aşamasında tercih edilen ALM101U-Almanca I, FRA101U-Fransızca I ya da İNG101U-İngilizce I derslerinden bir tanesidir.
    II.YARIYIL (Bahar Dönemi)
    Ders Kodu Ders Adı Zorunlu/Seçmeli Teorik/Uygulama AKTS
    BİL102U Temel Bilgi Teknolojileri II Zorunlu 3+0 3.0
    FOT102U Hareketli Görüntünün Tarihi Zorunlu 3+0 4.0
    FOT104U Sayısal Fotoğrafa Giriş Zorunlu 3+0 4.0
    FOT106U Film ve Video Kültürü Zorunlu 3+0 4.0
    FOT108U Film ve Video Yapımı Zorunlu 3+0 4.0
    RTP102U Radyo ve Televizyonda Program Yapımı Zorunlu 3+0 4.0
    KÜL102U Kültür Tarihi Zorunlu 3+0 4.0
    - Yabancı Dil II** Zorunlu 0+0 3.0
    Toplam 30
    **Yabancı Dil II Dersi: Yeni kayıt aşamasında tercih edilen ALM102U-Almanca II, FRA102U-Fransızca II ya da İNG102U-İngilizce IIderslerinden bir tanesidir.
    III.YARIYIL (Güz Dönemi)
    Ders Kodu Ders Adı Zorunlu/Seçmeli Teorik/Uygulama AKTS
    FOT201U Sayısal Fotoğraf İşleme Teknikleri Zorunlu 3+0 4.0
    FOT203U Sayısal Fotoğraf Baskı Teknikleri Zorunlu 3+0 4.0
    FOT205U Kamera Tekniğine Giriş Zorunlu 3+0 4.0
    FOT207U Fotoğrafın Kullanım Alanları Zorunlu 3+0 4.0
    FOT209U Sayısal Fotoğraf Makineleri Zorunlu 3+0 4.0
    İLT205U Toplum ve İletişim Zorunlu 3+0 4.0
    TAR201U Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I Zorunlu 3+0 3.0
    TÜR201U Türk Dili I Zorunlu 3+0 3.0
    Toplam 30
    IV.YARIYIL (Bahar Dönemi)
    Ders Kodu Ders Adı Zorunlu/Seçmeli Teorik/Uygulama AKTS
    FOT202U Videonun Kullanım Alanları Zorunlu 3+0 4.0
    FOT204U Optik Bakış Zorunlu 3+0 4.0
    FOT206U Fotoğraf ve Video Proje Geliştirme Zorunlu 3+0 4.0
    KÜL202U Görsel Kültür Zorunlu 3+0 4.0
    SAN202U Güzel Sanatlar Zorunlu 3+0 4.0
    SOS206U Sosyal Medya Zorunlu 3+0 4.0
    TAR202U Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II Zorunlu 3+0 3.0
    TÜR202U Türk Dili II Zorunlu 3+0 3.0
    Toplam 30











    ozsir, ihsas78 and osman046 like this.
    Satılık Sigma 180mm F2.8 DG EX Macro

  • #3
    avmbk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Co-Admin

    Status
    Offline
    İsim
    Metin Burak Kınacılar
    Makina:
    5D Mark IV
    Üyelik tarihi
    25.October.2010
    Nereden
    Gaziantep
    Yaş
    39
    Mesajlar
    3,636

    Standart

    Mezuniyet Koşulları

    Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Önlisans Programında 120 AKTS kredilik ders alıp, tüm dersleri başarı ile tamamlayan FF, YZ, DZ notu olmayan, Genel Not Ortalaması (GNO) en az 2,00 olan ve diğer yükümlülükleri yerine getiren öğrenciler mezun olabilirler. Bu kredilerin altında eksik kredi ile mezun olunamaz.Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Önlisans Programında mezuniyet koşullarını yerine getiren öğrenciler, “Açıköğretim Fakültesi Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Önlisans Programı Diploması” alırlar.Dikey Geçiş Olanakları

    Fotoğrafçılık ve Kameramanlık Önlisans Programından mezun olan öğrencilerin, örgün öğretim ya da açıköğretim lisans programlarının 5. yarıyılından lisans öğrenimine devam edebilmeleri için Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan Dikey Geçiş Sınavına (DGS) girmeleri gerekmektedir.Bu programdan mezun olan öğrenciler, dikey geçiş kapsamında başvurabilecekleri lisans programlarını, bu programların koşullarını ve bu programlara alınacak öğrenci sayılarını gösteren 2018 Meslek Yüksekokulları İle Açıköğretim Önlisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı (DGS) Kılavuzu’ndan detaylı bilgiye ulaşabilirler. Bu kılavuzda, adayların nasıl başvurabilecekleri, lisans programı tercihlerini nasıl yapacakları, sınav, değerlendirme ve yerleştirme işlemleri, meslek yüksekokulu müdürlükleri ve açıköğretim önlisans programlarının bağlı olduğu birimlerce yürütülecek işlemlerle ilgili ilke ve kurallar yer almaktadır.










    Satılık Sigma 180mm F2.8 DG EX Macro

  • #4
    yuceldeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Yücel DENİZ
    Makina:
    Canon 5D Mark II , CANON 16-35mm 2.8 II L https://www.flickr.com/account
    Üyelik tarihi
    06.August.2009
    Nereden
    DENİZLİ
    Yaş
    49
    Mesajlar
    516

    Standart

    Kayıt yaptırmanızı kesinlikle önermiyorum,yetersiz döküman,sınavlarda ne kadar kıyıda kenarda kalmış soru varsa soruyorlar alan dersleri güncel değil ve geçmiş yılı çözer geçeriz diyen varsa büyük yanılır ben geçtiğim halde bırakma kararı aldım. facebookta sınavlarla ilgili bol eleştiri var.bir de aptalca 4 yanlış 1 doğruyu götürme kuralı var ki evlere şenlik. Kal kal her dönem 300 tl ver... Internette daha çok kendinizi geliştirebilirsiniz...











  • #5
    avmbk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Co-Admin

    Status
    Offline
    İsim
    Metin Burak Kınacılar
    Makina:
    5D Mark IV
    Üyelik tarihi
    25.October.2010
    Nereden
    Gaziantep
    Yaş
    39
    Mesajlar
    3,636

    Standart

    Ben okuyorum bu dönem mezunum inş, kitapları çok hoşuma gidiyor genel olarak genel kültür ve fotoğraf tarihi.. Kaldı ki haklısın güncellenmesi gerekiyor bazen teknik bilgiler günün koşullarına uymuyor ancak okumak herzaman iyidir. Hobi olarak da okumak güzel










    ozsir likes this.
    Satılık Sigma 180mm F2.8 DG EX Macro

  • #6
    acemy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Ümit Can TÜRKER
    Makina:
    Eos-M
    Üyelik tarihi
    04.December.2012
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    1,859

    Standart

    Ben Sosyolojide takıldım. Mühendislikte de çok zorlanmıştım, dedim bu eziyet bitmez.

    O ne dedi, bunu kim dedi, kim kimin tavuğuna kış demiş, ezberleyemeyeceğim şeyler

    Verilen kitapları okumadan girince olmuyor

    Karl Marx'tan özrümü dileyip bıraktım.










    avmbk likes this.
    Bilgi Arttıkça Ego Azalır. Bilgi Azaldıkça Ego Artar - Albert Einstein

    Oyun Yayınımı izlemek için:

    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.

  • #7
    avmbk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Co-Admin

    Status
    Offline
    İsim
    Metin Burak Kınacılar
    Makina:
    5D Mark IV
    Üyelik tarihi
    25.October.2010
    Nereden
    Gaziantep
    Yaş
    39
    Mesajlar
    3,636

    Standart

    ben severim sosyo felsefik şeyleri










    ozsir likes this.
    Satılık Sigma 180mm F2.8 DG EX Macro

  • #8
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Ahmet
    Makina:
    Canon EOS 60D
    Üyelik tarihi
    23.November.2011
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    34

    Standart

    Yıllardır kayıt yaptırmak istiyordum ancak üniversite giriş sınavına girmeye üşendiğim için erteliyordum bu sene 2. Üniversite kapsamında sınavsız girilebildiğini öğrenince hemen kayıt yaptırdım. Severek okuyorum ilk dönem sosyolojiyi çok düşük bir notla sınırda geçmeme rağmen ders ortalamam 70.in üzerindeydi. 3.47 ortalama ile onur belgesi aldım. Bu dönem ise ilk sınavların ortalaması 79.du. 2 sınavlar beklediğimden daha kötü geçmesine rağmen yinede ders ortalamamı 73-74 civarı bekliyorum. İyiki kayıt yaptırmışım. Dersler çok zevkli ve özellikle fotoğraf alanında genel kültürü geliştiriyor.
    Ancak kayıt yaptırıp sınava girmeyen bir çok kişi var. Son sınavda sınıfta sadece 5 kişi vardı.











  • #9
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    ahmet ışkın
    Makina:
    canon d650
    Üyelik tarihi
    26.June.2018
    Nereden
    giresun
    Yaş
    26
    Mesajlar
    1

    Standart

    mevcut bir konu acılmıs bende yenı konus acarak konu kirliliği yapmak istemedim buradab sormak istiyorum sorumu ben grafık tasarım ( 2 yıllık ) bölüm okuyorum ve bu sene mezun olmam gerekırken dönemın uzaması gıbı bır durum söz konusu bu bölumu 2.üniversite olarak okumak istiyorum verılen derslere baktıgımda genel dersler harıcınde temel fotografcılık dersını de aldıgım ıcın onuda muaf olarak verebilirim die tahmin ediyorum sorum şu ki bu dölümü bitirdikten sonra fotografcı studyosu acabilirmiyim ustalık belgesı sart mı ve kac yılda alırım acaba ?











  • #10
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Emin IPEK
    Makina:
    6D Mark 2, 40D
    Üyelik tarihi
    10.January.2016
    Nereden
    izmir
    Mesajlar
    975

    Standart

    Fotografcilik ve Kameramanlik bolumunde ben de okuyorum ve zevk aliyorum. Okumak iyidir her zaman. Su an 2. yariyili bitirdim.
    Onumuzdeki donem Yesevi Universitesi'nde Is sagligi ve Guvenligi yuksek lisansa da basliyorum, ikisi bir arada gidecek insallah.










    Konu gezginmimar tarafından (24.January.2019 Saat 19:04 ) değiştirilmiştir.

  • #11
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Emin IPEK
    Makina:
    6D Mark 2, 40D
    Üyelik tarihi
    10.January.2016
    Nereden
    izmir
    Mesajlar
    975

    Standart

    Alıntı ahmetxx12xx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mevcut bir konu ac�lm�s bende yen� konus acarak konu kirlili�i yapmak istemedim buradab sormak istiyorum sorumu ben graf�k tasar�m ( 2 y�ll�k ) b�l�m okuyorum ve bu sene mezun olmam gerek�rken d�nem�n uzamas� g�b� b�r durum s�z konusu bu b�lumu 2.�niversite olarak okumak istiyorum ver�len derslere bakt�g�mda genel dersler har�c�nde temel fotografc�l�k ders�n� de ald�g�m �c�n onuda muaf olarak verebilirim die tahmin ediyorum sorum �u ki bu d�l�m� bitirdikten sonra fotografc� studyosu acabilirmiyim ustal�k belges� sart m� ve kac y�lda al�r�m acaba ?
    Ustalik belgesi sart. Halk Egitim Merkezlerinden aliniyor, bildigim. Normal sartlarda belli sure calisma sarti aranirken, okul bitirmisler dogrudan sinavlara girebiliyor. Halk egitim merkezine danisin.

    Sent from my Lenovo P70-A using Tapatalk











    --- Fikir üretmekten aciz olanlar, başkalarının fikirlerine çamur atarlar ---
    --------
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    --------

  • #12
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Gökmen Evren
    Makina:
    Nikon
    Üyelik tarihi
    12.October.2018
    Nereden
    ankara
    Yaş
    33
    Mesajlar
    45

    Standart

    AA böyle bir bölüm olduğunu bilmiyordum.











  • #13
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Okan ınar
    Makina:
    Powershot sx530 hs
    Üyelik tarihi
    21.November.2017
    Nereden
    Ankara
    Mesajlar
    1

    Standart

    Bende bir şey sormak istiyorum izninizle. Yaşım 24 ankarada yaşıyorum. şu an bar sektöründe çalışıyorum daha önce üniversite bitirmedim. Vasıfsız sayılırım. Sizce aöf fotoğrafcılık ve kameramanlık okumam mantıklı mı? Bu yıl ekipman almak için para biriktirmeyi düşünüyorum. Aslında gsf fotoğraf ve video bölümünü çok istemiştim ama ekipmanım olmadığı için kursa gidemedim ve yetenek sınavları hakkında bir bilgi bulamadım internette Gazi Üniversitesi için. Sizce bunu meslek olarak yapmanın ve ilerlemenin bir yolu var mıdır?











  • #14
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Ahmet
    Makina:
    Canon EOS 60D
    Üyelik tarihi
    23.November.2011
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    34

    Standart

    Dönem sonu sınav sonuçları bugün açıklandı. Sonuçlar nasıl forum ahalisi.
    Benim 3. Dönem bitti. Sadece 1 dönem kaldı.











  • #15
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Emin IPEK
    Makina:
    6D Mark 2, 40D
    Üyelik tarihi
    10.January.2016
    Nereden
    izmir
    Mesajlar
    975

    Standart



    Durum böyle :-) Ben de 3. yarıyılı bitirdim.

    Bir yandan da İş Sağlığı ve Güvenliği Yüksek Lisans yapıyorum. Onun da ilk yarıyılı bitti. Onda da durum şöyle:











    Konu gezginmimar tarafından (24.January.2019 Saat 18:59 ) değiştirilmiştir.
    ozhanoz likes this.

  • #16
    Canonturk Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Ahmet
    Makina:
    Canon EOS 60D
    Üyelik tarihi
    23.November.2011
    Nereden
    İstanbul
    Mesajlar
    34

    Standart

    Tebrik ederim. Ben de 3.90 dönem ortalaması ile yüksek onur belgesi almışım. Darısı önümüzdeki döneme











  • #17
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Emin IPEK
    Makina:
    6D Mark 2, 40D
    Üyelik tarihi
    10.January.2016
    Nereden
    izmir
    Mesajlar
    975

    Standart

    Alıntı furai Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tebrik ederim. Ben de 3.90 dönem ortalaması ile yüksek onur belgesi almışım. Darısı önümüzdeki döneme
    Ortalamanız süper, tebrikler. Benim yüksek lisans bu dönem çok ağır. Bitirme projesi de olacak. Bir de bitiremezsem Bakanlık sınavı 6 ay geri sarkar. O yüzden bu dönem AÖF'ü unutabilirim. :-)











    --- Fikir üretmekten aciz olanlar, başkalarının fikirlerine çamur atarlar ---
    --------
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    --------

  • #18
    Sairfilmenam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Hüseyin YILDIZ
    Makina:
    Canon EOS 550D, Canon EOS 300
    Üyelik tarihi
    16.September.2012
    Nereden
    İSTANBUL
    Yaş
    37
    Mesajlar
    67

    Talking

    Sizin ortalamalar çok iyiymiş
    Benim en yüksek 2,48 var, genel ortalama da 2,35.
    Gerçi kitaplara hiç çalışmadan sadece kendi bilgim ile bu kadar olmuş ve çok şükür 2 yılda mezun oldum.










    Tamron 17-50 nonVC Canon EF 50mm f/1.8 II, Helios 44M-6, Vivitar 28mm f/2.5

  • #19
    HakanGil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Hakan Baysalgil
    Makina:
    5D MK3
    Üyelik tarihi
    15.July.2015
    Nereden
    İstanbul
    Yaş
    48
    Mesajlar
    962

    Standart

    Daha önce kayıt yaptıran arkadaşlara bir sorum olacak. Sınav için başvuru tarihi ne zaman başlıyor? Kayıtlar 12 Şubat'ta başlayacak diye not almışım ama nerede okuduğumu unuttum. İnternette online kayıtla ilgili bir şeyler buldum ama hep hata verdi sayfalar. Eskisi gibi gidip bir liseden form alıp onu doldurma seçeneği yok mu? Sınavların isimleri de değişmiş zaten, baktım baktım bir şey anlamadım. Eskiden ÖSS ve ÖSYS vardı. Hepten değişmiş her şey.











  • #20
    CanonTURK Üyesi

    Status
    Offline
    İsim
    Emin IPEK
    Makina:
    6D Mark 2, 40D
    Üyelik tarihi
    10.January.2016
    Nereden
    izmir
    Mesajlar
    975

    Standart

    Alıntı HakanGil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha önce kayıt yaptıran arkadaşlara bir sorum olacak. Sınav için başvuru tarihi ne zaman başlıyor? Kayıtlar 12 Şubat'ta başlayacak diye not almışım ama nerede okuduğumu unuttum. İnternette online kayıtla ilgili bir şeyler buldum ama hep hata verdi sayfalar. Eskisi gibi gidip bir liseden form alıp onu doldurma seçeneği yok mu? Sınavların isimleri de değişmiş zaten, baktım baktım bir şey anlamadım. Eskiden ÖSS ve ÖSYS vardı. Hepten değişmiş her şey.
    Hakan kardeşim, ne sınavıdır sorduğun? Üniversite sınavı mı?











    --- Fikir üretmekten aciz olanlar, başkalarının fikirlerine çamur atarlar ---
    --------
    To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
    --------

  • Yetkileriniz

    • Konu Acma Yetkiniz Yok
    • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
    • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
    • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
    •