Alıntı pandion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
merhaba

bende bir dslr makine alıp fotoğrafçılığa başlamak istiyorum. niyetim astrofotoğrafçılık ama hayatımda dslr makineyi elime dahi almış değilim. ancak uzay ve gökyüzü merakım yüzünden kısmet olursa önümüzdeki hafta alıcam. inşallah astronomi ile birlikte bu uğraşımıda devam ettirebilirim.

soruma gelirsek

bu makinayı uzun zamandır araştırıyorum ve wifi ile foto çekebilmesi sebeiyle tercih ettim ancak fiyatı teknoloji marketlerle intertten satış yapanlar arasında çok farklı 3500 ile 3900 tl gibi.
internetten fotoğrafium ile foto pazar arasında kaldım. alışveriş yapmış arkadaşlar güvenilir bildikleri başka yer varsa yada bu yazdıklarımdan önericekleri varsa çok sevinirim. sonuçta bende ay boyunca kazandığım parayı vermek zorunda kalıcam paradan çok bu uğraştan vazgeçmeme sebep olacak bir durumla karşılaşmak istemiyorum.

yardımcı olabilecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.
İstanbul da değilseniz yeri yurdu olan hayyamda dükkanı olan siteleri tercih edebilirsiniz. Wifi ile cep telefonundan resim çekmek için alıyorsanız 20liraya uzaktan kumanda ilede aynı işi yaparsınız. Wifinin en büyük avantajı resimleri anında telefona aktarması.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi