Alıntı eos40d Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
aldığınız yan sanayi pil ve grip ne marka ? ve kaça aldınız ? cep telefonum bu iş için yetersiz gelecektir ancak bir tablet satın alabilirsem bilgisayarda denediğim kadarıyla gerçekten güzel bir uygulama olmuş arkadaşlar ben makinamı neredeyse tamamen M modunda kullanıyorum ancak my menü kısmını kısa yol tuşları gibi düşünebilirsiniz yani kullanılan modla pek ilgili değil açıkçası daha çok menülere ulaşım kolaylığı sağlaması açısından güzel bu kişiye göre değişebilir yani siz menüde en çok hangi kısımlara ulaşıyorsunuz o önemli menüyü kişiselleştirme olarak düşünebilirsiniz
Gribin markasi Pixel Vertax, malzeme kalitesi olarak orjinal gripi kadar degildir ama kesinlikle kotu de degil ve kullanimla ilgili herhangi bir sorun da yasatmadi.

Pixel Vertax E14 Battery Grip | eBay

Ayrica Pentax k-5 kullanirken de Meikenin gribini kullanmistim ve onun da malzeme kalitesi ve kullanim olarak bir eksisini gormedim.

meike E-14 Battery Grip | eBay

Batteryler de yan sanayide "decoded" olarak ozellikle belirtilenlerden. Bu batterylerin digerlerine gore farki kalan pil omrunu gostermesi. Bir hata yapip ucuz diye "deceoded" olanlardan almistim makine batterynin kalan omrunu gostermiyordu.

DSTE 2pcs LP E6 Battery for Canon EOS 6d 60D 7D 5D Mark II III | eBay

Simdi bunlara bakarken hem 2 adet battery hem de griple birlikte satilan setlerden de gordum. Artik hangisini tercih ederseniz.

70d battery grip 2x lp-e6 | eBay