Alıntı BonJovi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba. Bu c1 c2 c3 modlarina ornek olarak ne tur cekim ayari kaydediyorlar? Bilmeyen birine oneri veya aciklayabilirmisiniz?
Birde genel bir soru. Video cekimi hangi modda yapilmali. Bayramda video cekmistim. Videoda goruntu cok sallaniyor. Ben cok sallamisimdir eminim fakat oto modda servo af acik celtim heralde. Videodada bir suru ayar var foto gibi. Hangi mod hangi ayarlarda cekmeliyim bilemedim. Burde iki tane 1080p var. Bir skistirilmis falan digerinde baska birsey yaziyor. Aydinlatirsaniz sevinirim
Selamlar,

Acikcasi daha cok AV ve M modlarini kullandigim icin "My Menu" kismini pek kurcalamadim. Ama aklimda kaldigi kadariyla makine ile ilgili bircok ayari istediginiz gibi yapip ayri ayri profiller olarak da kaydedebiliyorsunuz.
Sanirim bu menude, makineye alismak adina da "deneme - yanilma" yontemiyle de birseyler yapilabilir.

Iste oldugum icin makineye bakip cevap veremiyorum. Eve gittigimde unutmazsam makineyi biraz kurcalayip hem "My Menu" hem de video cekimi ile ilgili daha cok yardimci olmaya calisirim.

Alıntı eos40d Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
cevap için teşekkür ederim bende ingilizce kitapçıktan canlı izlemeyi az önce buldum hatta yazıda o kısmı çıkarttım ama önemli değil sonuçta sizde cevap vermiş oldunuz aslında hala makinayı kurcalıyorum fakat pili bitti sanırım lcd yi bu kadar fazla kullanınca pil 40D deki kadar uzun ömürlü olmıycak ben 40D yi yeden orjinal batarya ile kullanıyordum tek pil bile zaten uzun ömürlü bir kullanım sağlıyorken ikinci pilin de dolu omasıyla neredeyse hiç pil sorunu yaşamazdım yeni makina için bir tane Battery Grip almayı planladığım için şimdilik ikinci bir pil almayı düşünmedim ama tek pil yetecek gibi gelmedi bana sanırım kısa bir süre içinde Battery Grip olayını bitirmem gerekecek
Rica ederim,

70D'nin LCD ekrani 40D'ye gore daha buyuk ve daha fazla piksel barindirdigi icin pil omurlerinin farkli olmasi da normaldir sanirim.
Ben ebay uzerinden yan sanayi bir battery grip ve yedek iki adet yine yan sanayi pil almistim ve simdiye kadar da herhangi bir sorun yasamadan kullandim.