Alıntı yucelozel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Genellikle video ile uğraşan biri olarak iso başarımını ve video yeteneklerini 60d ile kıyaslayabilecek biri varsa sevinirim.Netteki karşılaştırma videolarını seyrettim bilen deneyimlemiş bir gözden yorum almak istiyorum.

Şirkette 5d MKIII ile film çekiyoruz, arasındaki fark elbetteki hissediliyor,fullframe'in pixel yoğunluğuundan kaynaklandığını düşündüğüm ayrı bir zenginlik var.

70D nin sonuçlarını 60D veya muadili Cmos sensör bulunduran makinelere nazaran nasıl bir farklılığı olduğunu analatabilecek biri var mı? İlgili bir 70D kullanıcısının cevabını merakla bekliyorum.

Bende ağırlık olarak video ile uğraşan birisi olarak farkı çok bariz biçimde hissettiğimi daha doğrusu gördüğümü söyleyebilirim bir 70D kullanıcısı olarak, Dual Pixel CMOS AF teknolojisi kendini belli ediyor ve DIGIC 5+ DIGIC 4'ten çok çok daha iyi sonuçlar veriyor. Hele ki Sigma 28mm f/1.8 ve 50mm f/1.8 lensler ile tatminkar sonuçlar elde ettim. Ki görüntü kalitesi kişiseldir biraz. Bir fırsatını bulup deneyin derim. Ayrıca follow focus yoksa bile 70D'nin kayıt esnasındaki otomatik odağı çok işe yarıyor. Aldıktan sonra, "keşke almasaymışım" dedirtmedi.