Alıntı Geronymo51 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bende makinamı yurtdışından aldım fakat benimki amerika çıkışlı olduğundan menüler içerisinde TÜRKÇE dil seçeneği var. Yanlış hatırlamıyorsam uzak doğu menşeili makinalarda sadece japonca / çince ve ingilizce menü oluyor.

Garanti konusunda bende merak içerisinden kalmıştım ve erkayalar'a bu merakımı aktardım gelen cevap şu şekilde.

Günaydın,

Maalesef yurtdışından aldığınız ürünlerin garantileri Türkiyede geçerli değildir. Aynı şekilde buradan alacağınız ürün garantisi de yurtdışında geçerli olmamaktadır. Garanti anlaşmaları belirtilen ülkelerle sınırlandırılmıştır. Garanti kartınıza bakarsanız ürün garantisinden faydalanabileceğiniz ülkelerin bilgisini görebilirsiniz.

Konu ile ilgili detayı Canon Eurasia merkezi ile de görüşebilirsiniz. İrtibat Tlfn: 0216-571 68 00


*Servis noktalarımızdan ücretli olarak faydalanabilirsiniz.


[FONT=Segoe UI][SIZE=3][SIZE=2]Saygılarımızla.




Fotoğrafçılık dünyasında hiçbir sorunun kesin bir cevabı yok maalesef. Hangi makina, hangi lens, hangi sd card, hanfi filtre, hangi flash ..... diye gidiyor. Flash da bu kısır döngünün içerisinde. Dayanaklılık, özellik, kalite, fiyat gibi birçok etken var. Verilen link teki konuyu ve sadece flashlar için açılan başlıkları takip ederseniz çok fayda görürsünüz. Bende o döngüden geçtim ve Canon 430 ex II aldım gayet memnunum.
Hocam modelde EOS Avrupa model ismi.. Uzakdoğu modellerinde EOS kullanılmıyor.. Böyle düşünürsek o zaman bendekinde de Türkçe olabilir.. Pazar günü elime geçecek.. Olup olmadığını yazarım..Garantiler sanırım 2 yıl. Bu süre içerisinde birşey olacağını pek sanmam. Sonrası da zaten ücretli.
Flash yada buna benzer soruyu marka modele ait özel bir flash olabilir düşüncesiyle sormuştum.. Ancak arkadaşın verdiği linki incelediğimde flash konusununda lensler gibi ortama ve amaca yönelik değişiklikler gösterdiğini anladım..
Bazı şeyleri sora sora öğreneceğiz..