İsmail bey öncelikle hoşgeldiniz.
Konu başlığında yazıldığı üzere burası 7D kullanıcılarına ait paylaşım grubudur ve bu konu kullanıcılarımızın paylaşımları ile zenginleşecektir.
Ben aklıma geldiği kadarıyla ilk sayfaya bazı bilgiler ekledim. Sizlerin paylaşımlarını da ilk sayfaya ekleyeceğimi belirttim.
İlk mesajımdaki bir cümleyi hatırlatmak istiyorum. "Makine ile ilgili tüm sorularınızı bu konu üzerinde sorup, tecrübeli kullanıcılardan alacağınız cevaplarla en doğru sonuca ulaşabilirsiniz."
Başka bir konuda paylaştığınız sorununuz hk.
Süleyman Aydın bey 7D shutter sorgulaması ile ilgili bir video hazırlayacak onu ekleyeceğiz ama arkadaşımız bu videoyu eklemeden önce Magic Lantern ile bakılabildiğini paylaşmıştır. Yardımcı olması açısından bkz. http://www.canonturk.com/vbulletin/h...rumu-icin.html
Kullanıcı listesine adını ekletmek isteyen arkadaşlar konu üzerinden veya özel mesaj yoluyla bana ulaşabilir. Konuya mesaj yazma gibi bir zorunluluk yoktur.
Yeni gelen arkadaşlarımıza hoşgeldin demezsek ayıp olur fakat bende bu durumun yanlış anlaşılmasından korkuyordum ve bunu dile getirmiştim.
Son olarak toparlayacak olursak.. İsmail bey konumuz fazla aktif değil bunun farkındayım. Fakat bu konu yalnızca benim paylaşımlarımla gelişecek bir konu değildir. Siz değerleri forum üyeleri sorularınızı başka konu üzerinden değilde buradan tüm 7D kullanıcılarına yöneltirseniz daha hızlı ve kesin sonuçlara ulaşabilirsiniz. Böylece konumuz da zenginleşir. Diğer arkadaşlar bu tip sorunlarla karşılaştığında konu üzerinden okuyarak çözüme ulaşabilirler.
İsmail bey ilginize teşekkür ederim. Ben konuyu açarken çok aktif bir konu olacağını düşünmüştüm. Açıkcası şuanki duruma üzülüyorum. Umarım paylaşımlar artar.


89Likes
LinkBack URL
About LinkBacks





Alıntı ile Cevapla