Kimleri görüyorum kimleri,vstrom duayenleri,hoþgeldiniz
Alýntý tameristan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
Selamlar ;

Arama motorunda yaptığım bir araştırma esnasında, forumda 500px.com sitesi ile ilgili eski bir konuya rastlayıp ta bildiğim kadarıyla iki satır yazmak istediğimde, bugüne kadar bir tanışma başlığı dahi açmamış olduğumu farkettim, daha önce üyesi olduğum motosiklet forumlarında başka yeni üyelerin kendilerini tanıtmadan bir konuya yorum yaptıklarında yadırgandıklarını hatırlayınca hemen bu topiğe geldim

Ben emekliyim, motosikletseverim, 25 yıldan beri kullanıyorum.
Fotoğrafa gelince 1969 da evimize giren Kodak Retinette A1 i evde babamdan çok ben kullanırdım. Kardeşim zaten 10 yaş küçük benden. Fakat daha sonraki yıllarda daha ziyade otomatik ve sıradan makinelerle meşgul oldum. İlk digital makinemi 2003 yılında aldım. Ancak emekli olduktan sonra fotoğraf daha da ilgimi çekmeye başladı, zaten eskiden beri arşivlediğim pek çok fotoğrafım vardı. 2 tane sitede bunlar arasından kendimce bana güzel ve ilginç görünenleri yayınlamaya başladım, hergün sürekli olarak çok sayıda fotoğraf izlemeye de başladım. İnsan izledikçe imreniyor. Ben de bir Canon almayı düşündüm ama yine pratiklik unsuru ağır bastı ve sx610-710 hs serilerini seçtim, şimdi sx730hs bekliyorum. Bu arada Canon ve Erkayalar firmalarına Canon Ürün Müdürü Mert Bey'e benim konuma olan yardım ve ilgilerinden dolayı teşekkürü borç biliyorum.
Şimdilik benim cephemde bu şekilde, gelecekte dslr türü almayı da düşünüyorum, zaman zaman küçük kızımın EOS 7D 18-135 ini de kullanmaktayım.
Hepinize iyi günler diliyorum.