Merhaba
İstanbul Sarıyer'de ikamet ediyorum.
650D + 18-135MM IS STM kit olarak almıştım.
Daha sonra 50mm f/1.4 lens , Makro Uzatma Tüpü(Manuel olan) ve Digipod'un 180cm lik bir tripodunu aldım.
Photoshop + Lightroom kullanıyorum.
Merhaba
İstanbul Sarıyer'de ikamet ediyorum.
650D + 18-135MM IS STM kit olarak almıştım.
Daha sonra 50mm f/1.4 lens , Makro Uzatma Tüpü(Manuel olan) ve Digipod'un 180cm lik bir tripodunu aldım.
Photoshop + Lightroom kullanıyorum.
Konu gtimax tarafından (02.November.2015 Saat 20:01 ) değiştirilmiştir.
Herkese merhaba. Öğrenciyim.Bu platformun olması gerçekten çok güzel. Herkese selamlar ve saygılar.
![]()
Konu cemoztunc tarafından (25.November.2015 Saat 10:24 ) değiştirilmiştir.
merhaba
Merhaba, İstanbulda yaşıyorum, öğretmenim. Canon 40d+Canon 18-135mm+Canon 50mm F 1.8 lensim ile amatör çekimler yapıyorum. Herkese iyi forumlar dilerim
Selam. İstanbul'da yaşıyorum. Lise öğrencisiyim. Yakın zamanda EOS 100D +18-55mm IS STM ve f1.8 STM almayı düşünüyorum.
Merhaba forum,
İzmir 'de yaşıyorum. Canon 70D ile çok eskiden beri ilgilenmek istediğim fotoğrafçılığa adım attım umarım başarılı olurum. Canonturk sitesini uzun zamandır da takip ediyordum, etinden sütünden faydalanıyorum emeği geçenlerin eline sağlık![]()
Aydın'dan selamlar, isim Veli, devlet memuru olarak görev yapıyorum, geçen ay Canon 650D makine sahibi oldum, üzerine de 18-135 mm lens aldım. Herkeslere keyifli forumlar...
İzmirli yüksek mimarım. Fotoğraf makinasıyla ilk tanışmam 1970 yılındaydı. Üstten bakmalı Lubitel 2 makinam vardı. 1976 yılında ilk SLR makinam, Cosina, hediye geldi. Bu makinayla oldukça fazla deneyim yaşadım. Uzatma tüpleriyle makrolar çektim. 1984 yılında Canon A-1 makinamı aldım ve Canon'cu oldum. Türünün en üst modeliydi o sıra. 24mm, 50mm ve 70-200mm lenslerim vardı. Çok kaliteli lenslerdi. Bir çanta dolusu da Cokin filtre almıştım. Aynı kareye çift çekim yapabilen bir makinaydı. Doğrudan objektif üzerinde, daha çekerken montaj yapıyordum. Makinanın ihtiyaç duyduğu her türlü aksesuarı almıştım neredeyse. Bekardım o zamanlar, parayı kolay harcıyordum. Yine de, çok istediğim halde Tilt&Shift lense para ayıramamıştım, ki mesleğim gereği ihtiyacım da vardı. 1998 yılından itibaren dijital makinalarla tanışmaya başladım. İlk dijital makinam Nikon CP900 idi. Kompakt bir makinaydı. 2005 yılında Canon EOS 20D aldım. 2008 yılında da EOS 40D aldım. Şimdilik 17-85 lensle idare ediyorum. İş yoğunluğu nedeniyle fotoğraf çekimlerine çok zaman ayıramadım. İnşaat sektöründe, iki haftada bir gün tatilimiz oluyor. Farklı farklı ülkelerde çalıştım, her yerde bu çalışma şekli aynıydı. Üst düzey yönetici olduğunuzda, o bir gün de işle geçiyordu. Ama, her fırsatta okudum. Teorik olarak oldukça fazla birikim sahibiyim. Bu bilgiyi mümkün oldukça pratik yaparak pekiştirmeye çabalıyorum.
herkese merhaba foruma bugün üye oldum. çok bilgi dolu bir forum ben de canon 600d var amatör olarak video çekimi yapıyorum ayrıca youtube kanalım var ufak bi kitlesi de varben aslında foruma birşey sormak için gelmiştim ama gördüm ki içerik zengin.
Merhabalar, uzun zamandır takıp edıyorum sonunda kayıt oldum Canon 60D kullanıcısıyım![]()
Merhaba,
Kasım 2015'te ilk DSLR makinem olan 100D'yi aldım ve başladım.
Merhabalar, İzmirde yaşıyorum 1100D makinem var fakat değiştirmeyi düşünüyorum
Merhaba arkadaşlar,
İstanbul da yaşıyorum,Hiç bir deneyimim yok,Yeni bir 100D makine aldım,Sizlerden öğrenecek çok şeyim var.
Tekrar görüşmek üzere.
Cümleten S.a
Uzun zamandır (yıllardır) ilgi duyduğum halde hayata geçirmek üzere hiç bir adım atamadığım fotoğrafçılığa ilk adımı bugün, Canon Eos 70D'yi sipariş ederek atmış oldum. Bu kararımda 6 ay yurt dışında olacak olmam etkili oldu. Yurt dışındaki boş vakitlerimi bu hobimi geliştirmek için kullanabileceğimi düşündüm.
Umarım makine seçiminde yanlış bir karar vermemişimdir.![]()
merhaba,
canon 600d+17-50 2.8 tamron kullanıyorum.Forumu misafir olarak bir süredir takip ediyorum.Forum sayesinde fotoğrafçılık hakkında çok şey öğrendim ve artık üye olmaya karar verdim. Üstatlarla bilgi paylaşımı yapılabilecek bir platformda olmak gerçekten çok güzel.
Herkese iyi forumlar
Bursa dan herkese selamlar![]()
Selam arkadaşlar;
Ben Efe Can Uysal, 22 yaşındayım, Bilgi üniversitesinde okuyorum. Canon 650D ve sony aynasız kullanıcısıyım hobi olarak devam ediyorum bu tutkuya. Herkese selamlar..
Herkese selamlar. Ben Halil izmirden katılıyorum aranıza 26 yaşındayım. Fotoğraf ve video işleriyle uğraşıyorum (başlangıç seviyesindeyim) 700d kullanıcısıyım. Forumda yeni bilgiler edinmek, meslektaş arkadaşlarla tanışmak, etkileşim kurmak ümidindeyim. Mutlu günler dilerim.
Selamlar,
5-6 senedir Nikon D5000 ile çekim yapıyordum. Fakat çok sık kullanmadığımdan ve ekipman taşımak istemediğim için birkaç ay önce kompakt ama özellikli bir makina almaya karar verdim. Canon G7X, Sony RX100 M3 ve Panasonic LX7 arasından G7X'i seçerek aranıza katıldım![]()
Merhabalar, Esra ben, yaş 27. İstanbuldayım, yaklaşık 6 yıldır 1100d kullanıcısıyım. Hobi olarak fotoğraf işiyle ilgileniyorum, umuyorum ki yeni ekipman alımı konusunda ve kendimi geliştirme konusunda buradan faydalanabilir ve aynı hobiyi paylaştığım insanlarla güzel bağlar kurabilirim.