Forumdaki ilk mesajımı buraya yazayım.
Kerem Gürel.Samsun'da yaşıyorum.Öğretmenim.2006 yılında model otomobil koleksiyonuna başladım.Modelleri biriktirmek kadar onları fotoğraflamak da benim için ayrı bir zevk idi.Sony kompakt makinemin bana yetmediğini hissetmeye başladığımda, Yaradanın en büyük hediyesi kızım dünyaya geldi.O zaman anladım ki, ister kızımın/sevdiklerimin olsun isterse modellerimin olsun fotoğraflarını çekeceksem net, izlemesi zevkli fotoğraflar olmalı.
2009 Yılında Pentax K20D alarak DSLR dünyasına ayak bastım.16-45 ve 50mm lenslerle zenginleştirdiğim bu seti ne yazık ki maddi sıkıntılarla 7 ay önce satmak zorunda kaldım.Şimdi nasipse 40D alarak ufak ufak bu dünyaya geri dönmek istiyorum.
Fotoğrafçılığı, ince estetik zevklerin dışa vurumu olduğu kadar öğrenme konusunda arsız olanlar için de hiç bitmeyen bir yolculuk olarak görüyorum.
Özellikle evimin duvarlarını sevdiğim insanların kendi çekimim portreleri ile süslemek en büyük kişisel zevklerimden.
Bu konuda öğrenmem gerekenlerin ucu bucağı yok bunu biliyorum.Bu nedenle forumdan bilgisine, ilgisine güvendiğim insanların (başta Nightfish rumuzlu Erçin kardeşim olmak üzere) başını azıcık ağrıtıcam sanırım.
Herkese selamlar.
Ve hoşbulduk...