Merhaba, hem tavsiyelerinizi almak için hem de başkalarının başına gelmesin diye uyarmak için yazıyorum bu yazıyı.

Bundan 3 ay kadar önce BİLİŞİMTEK denen ......... bir firmadan arandım. (boşluğu doldurursam forumdan atılırım). herneyse bu firma nasıl oluyorsa kimlik bilgilerimi hangi banka ile çalıştığımı kredi kartım olduğunu falan biliyordu. Elektirik tasarruf cihazı(!) denen saçma sapan bir alet göndereceklermiş. devlet teşviki, kamu vs.. bir sürü laf kalabalığı yaptılar. kapatmaya çalışıyorum telefonu kapatamıyorum. 3 ay sonra memnun kalmazsanız gönderebilirsiniz geri sorun değil dediler. % tasarruf yapacak falan filan dediler. yanında bir de gaz dedektörü almalıymışım ve o 199TL imiş. teşekkür ederim almayacağım falan desem de bi 10dk. daha konuştuk falan sonra [aptallığıma denk geldi] bu firmaya kart numaramı vermiş oldum. sonradan bankamı arasam da provizyon artık gözüküyor dediler. artık yaptım bir aptallık 3 ay sonra inşallah iade ederim dedim.
Cihazdan 2 ay sonra garip sesler gelmeye başladı, üzerindeki ışıklar gidip geliyordu, koku falan geldi ve sonra çalışmamaya başladı. aradım yenisiyle değiştiririz dediler kargoya verdim bendekini onlarda başka bir tane gönderdiler ama ben artık buna da güvenemiyorum. kirada oturduğum ev yansa, bana veya eşime bir şey olsa n'olacak? 3 ay bitti, dün aradım firmayı 3 aylık elektrik faturalarımı istediler, faksladım. sonuç; bugün aradılar ve inceleme yapmış bünyelerinde bulunan UZMAN(!)lar ve ortalama G [yazıyla YÜZDE KIRKYEDİ!!!] tasarruf yapmış saçma sapan alet. tasarruf olduğu için iade alamıyorlarmış. ben de tasarruf yapılırsa 3 ay sonra iade almayız diye bana kimse söylemedi, böyle bir şeyden haberim yok dedim. bana "siz bu cihazı tasarruf için aldınız sonuçta, memnuniyetsizliğiniz olamaz" gibisinden bir şeyler söyledi. cihazın bozulduğunu ve bu cihaza artık güvenmediğimi de söyledim, "yenisiyle değiştiriyoruz öyle bir durumda iade olamaz" dedi yine. eve, bana veya eşime bir şey olursa ne yapacaksınız dedim, "kem küm hık mık". bana "tasarruf yapılmışsa iade almayız dediğinizi veya bu cihazın G tasarruf yaptığını ispatlayabilir misiniz?" dedim yine kem küm. siz bu cihazı sonuçta geri vermek için almadınız falan gibi saçma sapan bir kaç şey daha söyledi.
Şimdi sizden ricam bana yol göstermeniz. Nereye başvurmalıyım, prosedür nedir? Hakkımı sonuna kadar arayacağım. Kaybedeceğim para 199TL'den fazla bile olsa umrumda değil.

Firmanın;
İsmi: BilişimTek telekominikasyon
İnternet adresi: BiliÅŸimTek
Telefonu: 0212 482 10 03
Adresi: NAFIZ GÜRMAN MAH.ALİ RIZA GÜRCAN CAD.NO:27/7 ALPARSLAN PLAZA MERTER / İSTANBUL
Şikayetvar.com'daki sayfası: Bilişim Tek Telekomünikasyon - Şikayetvar